Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Real“ prarado trofėjų – Madrido derbyje triumfavo „Atletico“

Madrido „Atletico“ futbolininkai pasiekė saldų revanšą prieš amžiną varžovą Madrido „Real“. Diego Simeone auklėtiniai namuose per pratęsimą 4:2 įveikė „karalius“ ir žengė į Ispanijos Karaliaus taurės ketvirtfinalį, eliminuodami praėjusio sezono taurės laimėtojus.

Pirmieji į priekį išsiveržė „atletai“, kai kamuolį laiku prišokęs prie tolimojo virpsto į vartus 39-ąją minutę nukreipė Samuelis Lino, bet per pridėtą pirmo kėlinio laiką po apmaudaus epizodo „Atletico“ vartininkas Janas Oblakas nukreipė kamuolį į savo vartus.

Dar sykį šeimininkai į priekį išsiveržė 57-ąją minutę pasižymėjus Alvaro Moratai, tačiau „Real“ sugebėjo išplėšti pratęsimą – 82-ąją minutę vos pasirodęs po keitimo rezultatą išlygino Joselu.

Trečiąjį įvartį šeimininkams 100-ąją minutę pelnė fantastišką individualų reidą link vartų surengęs prancūzas Antoine'as Griezmannas, o pergalę 119-ąją minutę įtvirtino tikslus Rodrigo Riquelme kirtis.

Prieš savaitę šios dvi Madrido komandos susidūrė ir Ispanijos Supertaurės pusfinalyje, o tuomet per pratęsimą 5:3 laimėjo „Real“ futbolininkai, vėliau finale nugalėję „Barcelona“ ir iškovoję titulą.

„Atletico“ pastarąjį sykį šį trofėjų iškovojo 2013 metais, o iš viso Karaliaus taurę yra laimėjęs 10 sykių. Daugiau turi tik „Barcelona“ (31), Bilbao „Athletic“ (23) ir „Real“ (20).

Į Karaliaus taurės ketvirtfinalį žengė ir „Barca“, kuris nelengvai išvykoje 3:1 nugalėjo Salamankos „Unionistas“ komandą, rungtyniaujančią trečiajame šalies divizione.

Mažiau nei 5 tūkst. vietų stadione vykusiose rungtynėse į priekį pirmieji netikėtai išsiveržė šeimininkai, kai 31-ąją minutę pasižymėjo Alvaro Gomezas.

Vis dėlto Ferranas Torresas 45-ąją minutę rezultatą išlygino, o antrajame kėlinyje „Barcelona“ pergalę nulėmė gynėjų įvarčiai – juos pelnė Jules'is Kounde (69 min.) ir Alejandro Balde (73 min.).

Į ketvirtfinalį jau anksčiau pateko ir „Sevilla“, Bilbao „Athletic“, „Mallorca“, Vigo „Celta“, San Sebastiano „Real Sociedad“ ir „Girona“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas