Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ sulaukė pastiprinimo vadovybėje: sugrįžta legendinis vartininkas

Ispanų dienraštis „Marca“ skelbia, kad naujai karūnuoti „La Liga“ čempionai Madrido „Real“ išskėstomis rankomis pasitinka sugrįžtantį buvusį klubo vartininką Ikerą Casillasą, kuriam ekipos prezidentas yra numatęs svarbią poziciją klubo vadovybėje.
Ikeras Casillasas
Ikeras Casillasas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pranešime teigiama, kad 39-erių ispanas taps klubo direktoriaus Florentino Perezo patarėju, o dar tikslesnės I.Casillaso pareigos bus apibrėžtos jau artimiausiu metu.

Įdomu tai, kad savo trenerio karjeros pradžioje panašias pareigas „Real“ klube ėjo ir Zinedine'as Zidane'as, vėliau užsitarnavęs galimybę treniruoti ir pagrindinę komandą, su kuria iškovojo gausybę įsimintinų titulų, tarp kurių ir prieš kelias dienas užsitikrintas „La Liga“ trofėjus.

Apie profesionalo karjeros pabaigą legendinis vartininkas paskelbė šiame sezone, kuriame taip ir nesužaidė nė vienerių rungtynių vilkint „Porto“ marškinėlius. Ispano karjera ant plauko pakibo po šiurpaus incidento praėjusiais metais, kai vartininkas patyrė širdies smūgį.

Karališkojo klubo garbę I.Casillasas gynė nuo 1999 iki 2015 metų, o per šį laikotarpį sužaidė daugiau nei 700 rungtynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai