Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimtas konfliktas: Karimas Benzema rinktinės trenerį išvadino klounu

Karimas Benzema iškalbingai atsakė Prancūzijos rinktinės treneriui Didier Deschampsui. Madrido „Real“ puolėjas viešai pašiepė, jo teigimu, netiesą kalbantį specialistą.

D.Deschampsas davė interviu „Le Parisien“ laikraščiui, kuriame vėl kalbėjo apie K.Benzema pasitraukimą iš pasaulio čempionate dalyvavusios Prancūzijos rinktinės.

Futbolininkas patyrė traumą treniruotės metu prieš pat čempionato startą, kai jau buvo Katare.

K.Benzema agentas anksčiau kritikavo D.Deschampso sprendimą išsiųsti futbolininką namo. ESPN praneša, kad prancūzas jautė, jog galėtų likti Katare ir pasveikęs sugrįžti į rikiuotę.

„Yra tik viena tiesa ir Karimas ją žino puikiai, – kalbėjo D.Deschampsas. – Karimas susierzinęs, nes pasaulio čempionatas jam reiškia labai daug. Jis man pasakė, kad yra „miręs“. Geriausiu atveju, jis galėjo grįžti į treniruotes jis galėjo ne anksčiau nei gruodžio 10-ąją.

Kai su juo atsisveikinau, pasakiau: „Karimai, nereikia skubėti. Susiorganizuok sugrįžimą su komandos vadybininku.“ Kai nubudau ryte, supratau, kad jis išvyko. Tai buvo jo sprendimas.“

K.Benzema į šį interviu sureagavo socialiniuose tinkluose. Jis dalino trenerio citatomis instagrame ir pakomentavo jas: „Koks įžūlumas.“

Maža to, futbolininkas pridėjo ir klouno paveiksliukų, taip pašiepdamas D.Deschampsą.

„Mielas Didier, labanakt“, – kitame įrašė ironizavo K.Benzemą ir pridėjo vaizdo įrašą, kuriame vyras kartoja žodį „melagis“.

Šiame sezone K.Benzema kankina traumos. Jis pradėjo 15 iš 25 „Real“ rungtynių šiame sezone „La Liga“ pirmenybėse, pelnė 11 įvarčių.

Prancūzijos rinktinėje K.Benzema net šešerius metus nežaidė dėl komandos draugo Mathieu Valbuena šantažo. Į nacionalinę komandą puolėjas buvo sugrąžintas 2021-siais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas