Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 07 /14:51

Rinktinės žaidėjai po apmaudaus pralaimėjimo: „Vėl atsiras tokių, kurie komentuos nesąmones“

Penktadienio vakarą Lietuvos futbolo rinktinė apmaudžiu pralaimėjimu pradėjo UEFA Tautų lygos ketvirtą kampaniją. Pirmajame mače Marijampolėje 0:1 buvo nusileista Kipro rinktinei. Dvikovą apibendrinę Justas Lasickas, Kipras Kažukolovas ir Armandas Kučys apgailestavo, nes „vaizdas aikštėje nebuvo toks prastas, kokį rodo rezultatas švieslentėje“.
UEFA Tautų lyga: Lietuva – Kipras
Justas Lasickas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Mokysimės iš klaidų. Dažnai tenka ateiti čia ir sakyti, kad viskas nėra taip blogai, bet iš tikro šįkart vėl viskas nebuvo taip blogai. Turėjome progų, neįmušėme, o jie savo galimybę išnaudojo. Futbolas – paprastas žaidimas: kas įmuša daugiau įvarčių – tie ir laimi. Reikia pagerinti progų išnaudojimą ir viskas bus gerai“, – dvikovą vertino kapitono raištį ryšėjęs J.Lasickas.

Nepaisant pralaimėjimo tiesioginiam varžovui dėl trečiosios pozicijos grupėje, Liublianos „Olimpija“ gynėjas situacijos nedramatizavo.

„Mes radome momentų, turėjome progų, nusipelnėme taško, tačiau liekame su nuliu. Galima prisiminti netolimą istoriją, kai ankstesniame Tautų lygos cikle pralaimėjome namuose Kazachstanui, viskas atrodė blogai, bet tada nugalėjome išvykoje ir viskas pasikeitė. Nėra viskas taip tamsu, kaip atrodo. Buvo daug pozityvo ir šiose rungtynėse“, – kalbėjo kapitonas.

J.Lasickas nesureikšmino ir pastarųjų savaičių įvykių, kai komanda gyveno nežinioje ir galiausiai dėl prastos Dariaus ir Girėno stadiono aikštės kokybės rungtynės buvo perkeltos į Marijampolę.

„Pažiūrėkite, kiek atėjo žmonių, koks palaikymas. Aplink futbolą yra daug negatyvo, bet ateini į stadioną ir net širdis džiaugiasi matant žmones ir „Vyčio“ tribūną, kuri palaiko tave net esant neigiamam rezultatui. Vėl atsiras žmonių, kurie norės mus peikti ir komentuos kažkokias nesąmones, bet mes viską darome dėl žmonių, kurie ateina į stadioną. Aš manau, kad jie matė, kiek mes šiandien atidavėme ir kiek noro turėjome. Toks futbolas, kad ne visada pavyksta laimėti, bet esu tikras, kad nė vienas negali skųstis mūsų atsidavimu“, – svarstė J.Lasickas.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Armandas Kučys
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Armandas Kučys

Jam pritarė ir kitas Slovėnijoje žaidžiantis rinktinės žaidėjas Armandas Kučys.

„Pirmajame kėlinyje viskas atrodė mūsų pusėje, dominavome iki to nelemto praleisto įvarčio. Turėjome progų, begalę progų, bet jų nepavyko išnaudoti“, – apgailestavo „Celje“ puolėjas.

„Mano manymu, rungtynės buvo pozityvios, tik ne rezultatas. Stengėmės, žaidėme, parodėme akiai patrauklų futbolą, komanda atidavė viską, kovojome vienas už kitą. Nepasisekė, dabar žiūrime į kitas rungtynes“, – nedramatizavo K.Kažukolovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi