Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryškėja kito sezono „Premier“ lygos paveikslas: Šefildo vyrus pakeis sugrįžtančios „kanarėlės“

Aiški pirmoji rokiruotė Anglijos „Premier“ lygoje, kuri tikrai įvyks naujajame 2021-2022 metų sezone – „Sheffield United“ klubą pakeis sugrįžtantis „Norwich City“.
„Norwich City“
„Norwich City“ / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Premier lyga

Nors iki Anglijos „Premier“ lygos finišo dar liko šeši turai, vėlyvą šeštadienio vakarą rezultatu 0:1 „Wolves“ vienuolikei pralaimėjęs „Sheffield United“ neteko net ir teorinių galimybių užsikabinti ir likti stipriausiame Anglijos futbolo divizione.

Toks ankstyvas nuosprendis, kurį sau pasirašė praėjusiame sezone viena didžiausių „Premier“ lygos staigmenų tapęs klubas, prilygsta antirekordui – likus 6 rungtynėms iki sezono finišo tik „Ipswich Town“, „Derby County“ ir „Huddersfield Town“ ekipos per visą lygos istoriją nebeturėjo vilčių išlikti „Premier“ lygoje.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Sheffield United“
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Sheffield United“

Priminsime, kad praėjusiame sezone „Sheffield United“ finišavo devintoje pozicijoje. Šiemet per 32 rungtynes jie savo sąskaitoje turi vos 14 taškų ir tik 17 pelnytų įvarčių.

Po metų pertraukos į „Premier“ lygą sugrįš „Norwich City“ klubas, šeštadienį sulaukęs palankių rezultatų iš kitų stadionų „Championship“ pirmenybėse.

Danielio Farke'o auklėtiniai 1:3 nusileido „Bournemouth“ vienuolikei, tačiau taškus prarado tiek trečioje vietoje esanti „Swansea“, tiek laipteliu žemiau esantis „Brentfordas“, o tai reiškia, kad likus 4 turams iki pirmenybių pabaigos „kanarėlės“ nenukris žemiau antrosios pozicijos.

Juos aplenkti vis dar gali tik „Watford“ klubas, šiuo metu atsiliekantis 8 taškais. Pirmos dvi „Championship“ vietos iš karto užsitikrina teisę dalyvauti kitų metų „Premier“ lygoje.

„Norwicho“ klubą į aukščiausią Anglijos futbolo divizioną pastūmėjo ne kas kitas, o suomis Teemu Pukki, rezultatyviausių „Championship“ žaidėjų sąraše su 25 tiksliais smūgiais užimantis antrą poziciją.

Praėjusiame „Premier“ lygos sezone jie liko paskutiniai.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento