Sportas gyvai
06 15 /23:14

S.Širmelio debiutas: traumos, pašalinimas ir lygiosios

17-ajame „TOPsport A lygos“ ture Alytaus „Dainavos“ ir „Kauno Žalgirio“ futbolininkai, kurių žaidimui pirmą kartą vadovavo Saulius Širmelis, pasidalino po tašką – 0:0 (0:0).
Saulius Širmelis
Saulius Širmelis / L.Žemgulio nuotr.

Debiutas S.Širmeliui susiklostė itin sudėtingai. Jau 8 min. treneriui teko atlikti su priverstinius keitimus: Edvinas Kloniūnas pakeitė Karolį Šilkaitį, o Davidas Anane – Jermaine'ą Hyltoną.

Dar vieną neplanuotą keitimą dėl traumos teko atlikti jau per teisėjo kompensuotą pirmojo kėlinio laiką – Maxime'as Spano užėmė Setho Sincere'o vietą aikštėje.

Vyšnia ant torto buvo uždėta 73 min., kai dėl antrojo įspėjimo turėjo palikti Jasonas Noslinas.

Nepaisant visko, „Kauno Žalgiris“ turėjo visas galimybes laimėti šias rungtynes. Itin arti sėkmės buvo Artūras Dolžnikovas, tačiau kartą saugas pataikė į virpstą, o rungtynių pabaigoje savo tvirtovę apgynė šeimininkų vartininkas.

Galimybių pasižymėti turėjo ir Filipas Dangubičius, tačiau ir jam sukliudė tiek virpstas, tiek vartininkas.

Antrojo kėlinio pradžioje savo galimybių turėjo alytiškiai, tačiau Artiomo Baftalovskio smūgis prašvilpė greta virpsto, o Aaronas Olugbogi po keleto minučių smūgiavo virš vartų.

Lygiosiomis sužaidę „Dainavos“ futbolininkai su 20 taškų šoktelėjo į šeštąją vietą, o Sauliaus Širmelio auklėtiniai su 24 taškais lieka ketvirti.

Per kitas šeštadienio vakaro rungtynes Gargždų „Banga“ namie 2:0 (1:0) įveikė Vilniaus r. „TRANSinvest“ futbolininkus. Abu įvarčius nugalėtojams pelnė Valdas Paulauskas, pasižymėjęs 26 ir 61 min.

Prieš pat pirmąjį gargždiškių įvartį svečiai galėjo išsiveržti į priekį, bet 25 min. Henrique Devensas neįmušė baudinio.

Pergalė leido „Bangai“ (22 taškai) įsitvirtinti turnyro lentelės 5 vietoje, o Vilniaus r. komanda su 13 taškų lieka turnyro lentelės dugne.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius