Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šanso neišnaudojusių „Trakų“ treneris Olegas Vasilenka: „Tai nėra blogiausias rezultatas“

„Trakų“ futbolo klubas iškovojo ketvirtąją pergalę Europos lygos atrankos varžybose, kai namuose 2:1 (1:1) įveikė „Škendija“ klubą, tačiau net ir po pergalės nuotaika ne pati geriausia. Kone pusvalandį trakiškiai žaidė turėdami net dviejų žaidėjų persvarą, tačiau įvarčių pasiekti nesugebėjo. Po mačo treneris Olegas Vasilenka vis dėlto pergale džiaugėsi labiau nei liūdėjo dėl nepadidinto pranašumo.
„Trakų“ treneris Olegas Vasilenka
„Trakų“ treneris Olegas Vasilenka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nuo 63-osios rungtynių minutės „Trakai“ turėjo net dviejų žaidėjų persvarą, tačiau per likusį laiką nesugebėjo nieko įtikinančio. Atakos baigdavosi kamuolio stumdymu tarp gynėjų, atrodė, kad futbolininkai bijo padaryti klaidą, jei pamėgins sužaisti aštriau.

„Labai sunku įveikti tokias gausias gynybines linijas. Galėjome tuo pasinaudoti tikrai efektyviau, bet reikia suprasti, kad net ir likus varžovams mažumoje, tai vis tiek buvo gera komanda. Tai visada yra labai sunku. Esu patenkintas, kaip komanda žaidė ir kad mes laimėjome.

Mes blaiviai vertiname rezultatą – jau buvome tokioje situacijoje. Praleidome įvartį, kurio tikrai galėjome nepraleisti. Tačiau turime laiko padaryti korekcijas prieš atsakomąsias rungtynes“, – po mačo kalbėjo trakiškių treneris Olegas Vasilenka.

„Trakų“ kapitonas Arūnas Klimavičius po mačo irgi visų pirma pasidžiaugė pergale.

„Sunkios rungtynės, norėtųsi pažymėti varžovų komandą, kuri tikrai labai gerai sukomplektuota, ypač atakose. Gintis buvo tikrai sunku“, – sakė A.Klimavičius.

„Rezultatas dviprasmiškas – tai tikrai nėra blogiausias rezultatas. Bet varžovai baigė be dviejų žaidėjų, tikrai norėjosi įmušti per likusį laiką. Trečias įvartis būtų labai svarbus.

Būna ir treniruotėse tokių situacijų, kai žaidžiame 8 prieš 10, tai nėra lengva įmušti. Nepavadinčiau to sutrikimu, gal labiau bandėme išlaukti progų tam paskutiniam perdavimui, kartais skubėdavome“, – užbaigė komandos kapitonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus