Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serbų treneris buvo suglumęs Vilniuje: „Tai mums pamoka“

Prieš lietuvius pastaraisiais Serbijos rinktinės varžovais buvo Brazilijos futbolininkai pasaulio čempionato Rusijoje rungtynėse, bet ir penktadienio vakarą Vilniuje, žaisdami su kur kas kuklesniais varžovais, serbai turėjo priežasčių pasijaudinti.
Mladenas Krstajičius
UEFA Tautų lygos startas: Lietuva – Serbija / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Serbijos futbolininkai išsivežė pergalę 1:0 iš Vilniaus, kur penktadienį prasidėjo Tautų lygos C diviziono 4 grupės kovos, bet nedideliame LFF stadione svečių nervai turėjo virpėti. Ypač rungtynių pabaigoje, kai šeimininkai rūko aikštės kraštais ir surengė dvi pavojingas atakas, pasibaigusias labai pavojingais Fiodoro Černycho ir Darvydo Šerno smūgiais.

„Aišku, mes tikėjomės, kad rungtynės bus sudėtingos. Jos tokios ir buvo. Mes esame vieni favoritų šiame divizione, bet lietuviai žaidė savo teritorijoje, tad mums kova vyko labai sunkiai“, – pripažino Serbijos rinktinės treneris Mladenas Krstajičius.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./UEFA Tautų lygos startas: Lietuva – Serbija
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./UEFA Tautų lygos startas: Lietuva – Serbija

Jis teigė, kad pirmojoje rungtynių pusėje jo komanda žaidė geriau ir nusipelnė įvarčio – jis krito 38 minutę, kai Dušanas Tadičius realizavo 11 metrų baudinį, skirtą už Lino Klimavičiaus pražangą prieš Aleksandarą Mitrovičių.

Tačiau serbų treneriui ir jo vyrams teko pasinervinti rungtynių paskutiniame ketvirtyje, kai lietuviai rengė žūtbūtinį šturmą.

„Per paskutiniąsias 15 minučių mes praradome žaidimo kontrolę – iš to turime pasimokyti. Tai mums bus gera pamoka ateičiai, – pabrėžė Serbijos rinktinės treneris. – Per paskutines minutes buvome suglumę. Žaidėme ne taip tvirtai, kaip galėjome.“

Antrąsias 4-osios grupės rungtynes Serbija žais su Rumunija, o lietuviai tądien kovos Podgoricoje su kita Balkanų komanda – Juodkalnija.

VIDEO: Įkaitę „Vieni vartai“: Lietuvos debiutas Tautų lygoje ir serbų keiksmai rūbinėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito