Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sirgaliams, J.Kloppui ir žaidėjams – „Liverpool“ savininko žinutė: „Aš jus nuvyliau. Atsiprašau“

„Liverpool“ sekmadienį buvo vienas iš klubų, paskelbusių apie Superlygos kūrimą. Antradienį vakare „raudonieji“, kartu su kitomis penkiomis Anglijos komandomis, pranešė pasitraukiantys iš naujojo projekto po to, kai Europos futbole kilo milžiniška pasipiktinimo banga. Galiausiai žodį tarė ir „Liverpool“ savininkas Johnas W. Henry.

„Liverpool“ sirgaliai kabino plakatus šalia „Anfield“ stadiono, grasino nukabinti vėliavas tribūnose ir nusisukti nuo klubo, kuris žengė į Superlygą, nežadančią sportinio principo ir ardančią Europos futbolo tvarką.

Antradienio vakarą „raudonieji“ oficialiai paskelbė atsitraukiantys, o trečiadienio rytą pasirodė ir savininko, priėmusio nepopuliarų sprendimą, vaizdo įrašas: „Noriu atsiprašyti visų sirgalių už sąmyšį, kurį sukėliau per pastarąsias 48 valandas. Nors to sakyti ir nereikia, bet paminėsiu, kad ši komanda yra niekas be sirgalių palaikymo.

Niekas niekada ir nemanė kitaip. Per tas 48 valandas jūs pasisakėte, kad naujoji tvarka neįsigalios. Mes jus išgirdome. Aš jus išgirdau.

Noriu atsiprašyti Jurgeno (Kloppo – aut. past.), Billy (Hogano – aut. past.), žaidėjų ir visų kitų, kurie dirba sunkiai tam, kad gerbėjai galėtų didžiuotis šiuo klubu.

Šie minėti žmonės nėra niekaip atsakingi už šį sąmyšį. Jie buvo sužlugdyti labiausiai ir tai nėra teisinga. Dėl to skauda labiausiai. Jie myli šį klubą ir dirba tam, kad jūs jais didžiuotumėtės kiekvieną dieną.

Žinau, kad visa „Liverpool“ komanda turi kompetencijos, joje yra daugybė lyderių, aistros, reikalingos sukurti pasitikėjimą ir leidžiančios judėti pirmyn.

Daugiau nei prieš dešimtmetį mes priėmėme iššūkį, susijusį su futbolu, iššūkį, apie kurį svajojome. Ir dirbome sunkiai, kad sustiprintume šį klubą. Mūsų darbai dar nebaigti. Ir aš tikiuosi, kad jūs suprasite, jog mes darome klaidas, mes bandome daryti tai, kas geriausia šiam klubui.

Bandydamas tai padaryti, aš jus nuvyliau. Dar kartą atsiprašau. Aš vienas esu atsakingas už nereikalingą negatyvo bangą, kuri supo mus pastarąsias dvi dienas. To niekada nepamiršiu. Tai rodo galią, kurią šiandien turi sirgaliai. Ir kurią turės ateityje.

jei yra vienas dalykas, kurį ši bjauri pandemija parodė, tai ji parodė, kokie neįtikėtinai svarbūs yra sirgaliai šiam sportui. Kiekvienam sportui. Tai pamatėme kiekviename tuščiame stadione. Buvo neįtikėtinai sunkūs metai mums visiems. Niekas neliko nepaliestas.

Svarbu, kad „Liverpool“ šeima išliktų tvirta, gyvybinga ir atsidavusi tam, ką mes matėme iš jūsų pasauliniu lygiu, rodant gerumo ir palaikymo ženklus. Galiu pažadėti, kad padarysiu viską, jog tai tęstųsi.“

Aš vienas esu atsakingas už nereikalingą negatyvo bangą

Superlygą įsteigti siekė 12 klubų, iš kurių šeši buvo Anglijos, trys Ispanijos ir trys Italijos.

„Liverpool“ treneris Jurgenas Kloppas jau pirmadienį kritikavo savo klubo sprendimą ir naująją lygą dėl sportinio principo nebuvimo.

Antradienį vėlai vakare visi šeši Anglijos klubai paskelbė pasitraukiantys iš naujojo projekto, Superlyga išplatino pranešimą ir paskelbė stabdanti planus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas