Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Siurprizai Anglijoje: J.Vardy „hat-trick'as“ paguldė „miestiečius“, kentėjo ir J.Mourinho

Sekmadienį Anglijoje tęsėsi „Premier“ lygos rungtynių maratonas, aistruoliams padovanojęs ne vieną netikėtą rezultatą. Štai pagrindiniais favoritais laimėti čempionų titulą laikomi „Manchester City“ futbolininkai namuose net 2:5 buvo pamokyti „Leicester City“.
„Leicester City“
„Leicester City“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Mančesterio ekipa jau 4-ąją žaidimo minutę po Riyado Mahrezo tikslaus smūgio išsiveržė į priekį, tačiau apie teigiamą rezultatą šiame mače galėjo tik pasvajoti.

37 min. Jamie Vardy realizavo 11 metrų baudinį ir rezultatą išlygino. Po pertraukos „lapių“ puolimo lyderis pasižymėjo dar dukart ir padėjo tvirtus pamatus svečių pergalei.

77 min. po keitimo aikštėje pasirodęs James Maddisonas įtvirtino svečių dominavimą Mančesteryje – 4:1.

Netrukus (84 min.) Nathanas Ake šeimininkų deficitą sušvelnino, bet 88 min. baudinį realizavo ir įvarčių fiestą užbaigė Youri Tielemansas.

3 iš 5 pelnytų įvarčių „Leicester City“ pasiekė nuo 11 metrų žymės. Įdomu tai, kad šiemet jau 5 sykius pasižymėjęs J.Vardy net keturiskart įvartį pelnė būtent mušdamas baudinį.

Netikėtumas užfiksuotas ir Šiaurės Londone, kur „Tottenham Hotspur“ namuose išsiskyrė taikiai 1:1 su „Newcastle United“.

Po ankstyvo Lucaso Mouros įvarčio „Spurs“ didžiąją mačo dalį pirmavo, tačiau 90+7 min. po VAR peržiūros į jų vartus buvo skirtas 11 metrų baudinys, kurį realizavo Callumas Wilsonas.

Šiuo sprendimu ypač liko nepatenkintas Jose Mourinho.

„Mūsų istorija kalbant apie iškovotus trofėjus nėra tokia įspūdinga kaip kitų klubų, todėl gauname ir kitokią pagarbą. Dabar puikiai suprantu skirtumą tarp klubų su giliomis istorijomis ir likusių komandų“, – po mačo dėstė portugalas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai