Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiurpu: A.Moratos žmona parodė, kokių grasinimų sulaukė po Ispanijos nesėkmės

Ispanijos rinktinės puolėjo Alvaro Moratos žmona pasipiktino šlykščiomis žinutėmis, kurių sulaukė po Italijos pergalės „Euro 2020“ pusfinalyje, kuriame jos vyras mušė įvartį, tačiau nerealizavo svarbaus baudinio.

Turino „Juventus“ klube žaidžiantis A.Morata kilo nuo suolo mače su Italija ir 80-ąją minutę išlygino rezultatą ir komandoms teko žaisti pratęsimą.

Galiausiai rungtynės nusikėlė į 11 metrų baudinius, o A.Moratos smūgį atmušė vartininkas Gianluigi Donnarumma. Tiesa, baudinio nerealizavo ir kitas ispanas Dani Olmo.

Vis dėlto atpirkimo ožiu Ispanijoje vėl tapo A.Morata, kuris anksčiau „Euro 2020“ metu jau pasakojo apie grasinimus jo šeimai.

Futbolininko žmona Alice Campello, kuri pati yra italė, Instagramo istorijose parodė, kokių žinučių sulaukė po antradienio vakaro rungtynių.

„Tegul tavo vyras suserga vėžiu... Taip pat ir tavo vaikai“, – tokia buvo viena iš žinučių.

„Negrįsk įsikelti Moratos įvarčio nuotraukos, nes atvyksiu į tavo namus ir sudeginsiu tave darydamas tiesioginę transliaciją“, – rašė kitas asmuo.

Moteris sureagavo į grasinimus.

„Manęs, laimei, tikrai neveikia tokios žinutės. Tačiau jei tai nutiktų jautresnei moteriai, tai būtų didžiulė problema. Atsiminkime, kad sportas turi vienyti, o ne kelti pyktį. Tikiuosi, kad tokiais žmonėmis ateityje bus rimtai užsiimama, nes tai yra šlykštu ir nepriimtina“, – nuomonę išsakė A.Campello.

A.Morata buvo kritikuojamas dėl savo progų neišnaudojimo, tačiau įvartis į Italijos vartus jį pavertė rezultatyviausiu visų laikų Ispanijos rinktinės futbolininku Europos čempionatuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas