Sportas gyvai

Skandalingi Ronaldinho pareiškimai apie Brazilijos rinktinę – tik reklaminis triukas

Birželio 20 d. JAV prasidėsiantis „Copa America“ turnyras šiomis dienomis sulaukė netikėto dėmesio, kai Brazilijos futbolo legenda Ronaldinho pareiškė, kad neketina žiūrėti savo šalies nacionalinės komandos rungtynių.
Ronaldinho/Vida Press nuotr.
Ronaldinho/Vida Press nuotr.

Prieš turnyrą viena jo favoritė Brazilija sužaidė dvejas kontrolines rungtynes. Meksika buvo nugalėta 3:2, o su JAV ekipa sužaista 1:1.

Po šių rungtynių Brazilijos rinktinės adresu pasipylė netikėta kritika iš Ronaldinho.

„Neketinu žiūrėti jokių Brazilijos rinktinės „Copa America“ rungtynių. Jiems trūksta visko: energijos, džiaugsmo. Nežaidžia gerai“, – pareiškė buvęs nacionalinės ekipos lyderis.

Toks pareiškimas sulaukė milžiniško atgarsio visame pasaulyje.

Garsūs žmonės tokiose situacijose dažnai paskelbia atsiprašymus, aiškina, kad buvo neteisingai suprasti. Paaiškėjo, kad Ronaldinho atvejis – gerokai banalesnis. Buvusio futbolininko pareiškimas tebuvo vienos firmos reklaminės kampanijos dalis.

„Niekada neatsisakyčiau žiūrėti Brazilijos rungtynių. Niekada, – socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė pats Ronaldinho. – Iš tikrųjų, tą pasisakymą įkvėpė Brazilijos aistruolių komentarai internete. Ar įsivaizduojate tokių žodžių skaitymą prieš rungtynes? Aš – ne. Tokie komentarai demotyvuoja. Aistruolių palaikymas yra labai svarbus žaidėjams, aš žinau, ką sakau. Mūsų rinktinei dabar reikia palaikymo. Kuo daugiau jo parodysime, tuo labiau žaidėjai pasitikės savimi aikštėje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius