Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Skrieja kamuolys“: „Liverpool“ ir baudiniai, OGS efektas Mančesteryje, „Juve“ ir CR7, pussezonio topai bei knygos apie futbolą

Paskutinėje 2018-aisiais savaitinio 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje – apie požiūrį į A lygą, apie „Liverpool“ ir baudinius, apie „Manchester City“ šansus, apie OGS efektą raudonojoje Mančesterio pusėje, apie „Juventus“ ir CR7. Taip pat renkame „Premier“ lygos ir Bundeslygos pusės sezono vienuolikes bei dalinamės knygų apie futbolą rekomendacijomis.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

„Liverpool“ toliau be pralaimėjimų žygiuoja „Premier“ lygoje – bet ar nepersistengia baudos aikštelėje dažnai krintantis Mohamedas Salahas? Ir ar pavys lyderį čempionas „Manchester City“? Abu klubai jau šį ketvirtadienį aiškinsis santykius Mančesteryje.

15min podkasto „Skrieja kamuolys“ komanda Naujųjų metų išvakarėse atskleidžia požiūrį į A lygą, diskutuoja apie „Liverpool“ uždirbamus baudinius, be abejo, pastebi Ole Gunnar Solskjaero efektą, svarsto apie Cristiano Ronaldo vertę „Juventus“ klubui, renka geriausius „Premier“ lygos ir Bundeslygos pusės sezono žaidėjus bei pažeria knygų apie futbolą rekomendacijų.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: „Liverpool“ ir baudiniai, OGS efektas Mančesteryje, „Juve“ ir CR7, pussezonio topai bei knygos apie futbolą

Komanda – Paulius Ambrazevičius, „TV Play“ komentatorius Rytis Vyšniauskas ir 15min žurnalistai Marius Bagdonas bei Gintaras Radauskas.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pirmadienį ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“, „iTunes“, ir „Spotify“. Podkastas turi ir puslapį feisbuke – prenumeruokite mus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas