Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slovėnus be kamuolio laikę anglai – C grupės nugalėtojai

2024 metų Europos futbolo čempiono C grupės 3 ture Anglijos rinktinė sužaidė lygiosiomis 0:0 su Slovėnijos ekipa, tačiau to užteko, kad futbolo gimtinės atstovai taptų grupės nugalėtojais.
Jude'as Bellinghamas.
Jude'as Bellinghamas. / dpa/picture-alliance nuotr.

Anglijos rinktinė per šias rungtynes visiškai dominavo – kamuolį kontroliavo net 77 proc. laiko, bet šio milžiniško pranašumo itin pavojingomis progomis paversti nesugebėjo.

Kamuolys į vartus per šias rungtynes vis dėlto kartą pateko. 20 min. jį ten pasiuntė anglas Bukayo Saka, bet įvartis buvo atšauktas dėl nuošalės.

Didžiąją rungtynių dalį be kamuolio praleidusiems, bet ir rimto pavojaus prie savo vartų varžovams sukurti neleidusiems, slovėnams lygiosios taip pat nebuvo prastas rezultatas. 3 taškus surinkusi komanda grupėje užėmė 3 vietą.

Anti liko taip pat 3 taškus surinkę danai, kurie su serbais šiandien taip pat sužaidė 0:0. Europos čempionato aštuntfinalyje Danijos rinktinė šeštadienį mes iššūkį šeimininkų vokiečių rinktinei.

Serbai su 2 taškais liko ketvirti ir savo pasirodymą Europos čempionate baigė.

Šios rungtynės nulėmė ir B grupės 3 vietoje su 2 taškais likusios Kroatijos rinktinės likimą, kuri turėjo teorinę galimybę patekti į aštuntfinalį, jei anglai būtų laimėję prieš slovėnus 3:0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas