Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Smūgis „Žalgiriui“: prieš lemiamą mūšį išvyksta garsiausias komandos žaidėjas

Vilniaus „Žalgiris“ jau ketvirtadienį pradės kovą paskutiniajame Konferencijų lygos atrankos etape, tačiau į mūšį stos be vieno pagrindinių savo žaidėjų. "Žalgiris" oficialiai patvirtino 15min skelbtą informaciją, kad komandą palieka Ogenyi Onazi.

15min žiniomis, saugas iš Nigerijos gavo geresnį kito klubo pasiūlymą ir pasinaudojo sutarties sąlygomis nutraukti saitus su Vilniaus klubu.

15min šaltiniai patvirtino informaciją, jog O.Onazi keliasi į antrąją pagal pajėgumą Turkijos lygą – „Denizlispor“ ekipą.

28 metų futbolininkas buvo viena garsiausių pavardžių šio sezono A lygoje. Romos „Lazio“ bei „Trabzonspor“ klubuose anksčiau rungtyniavęs O.Onazi žaidė ir pasaulio čempionate su Nigerijos rinktine.

Šis praradimas gali būti labai skaudus Vladimirui Čeburinui – jau rytoj „Žalgiris“ žais pirmąsias paskutinio Konferencijų lygos atrankos etapo rungtynes su „Bodo/Glimt“ iš Norvegijos.

Jei peršoktų norvegų barjerą, „Žalgiris“ ne tik užsitikrintų vietą grupių etape ir futbolą iki gruodžio, bet ir gautų 3 mln. eurų finansinę injekciją.

O.Onazi žaidė visose šešeriose Čempionų ir Europos lygos rungtynėse šiame sezone ir pelnė vieną įvartį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas