Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Splitas laukia V.Dambrausko: „Hajduk“ atleido trenerį

Vos keletą savaičių be darbo esantis Valdas Dambrauskas, panašu, jog netrukus gali sugrįžti į Kroatiją. Ketvirtą vietą šios šalies čempionate užimantis Splito „Hajduk“ galiausiai atleido švedą Jensą Gustafsoną, o realiausiu įpėdiniu jį pakeisti yra laikomas būtent lietuvis.
Valdas Dambrauskas
Valdas Dambrauskas / nuotr. „HNK Gorica“

J.Gustafsonas buvo atleistas su savo asistentais Andreasu Brännströmu bei Torbjörnu Arvidssonu.

Švedas Splito klube dirbo nuo gegužės 28 d. ir per 17 rungtynių iškovojo devynias pergales, tris kartus sužaidė lygiosiomis ir patyrė penkis pralaimėjimus.

„Hajduk“ klubo sporto direktoriumi jau kuris laikas dirba geras V.Dambrausko bičiulis Mindaugas Nikoličius.

Abu jie dirbo Vilniaus „Žalgiryje“, o vėliau po pertraukos ir labai sėkmingai buvo suvieniję jėgas Kroatijoje, kurioje pasiekė solidžių rezultatų su kukliu „Gorica“ klubu.

Beveik vienu metu lietuviai paliko Velika Goricą ir V.Dambrauskas išvyko į pajėgiausią Bulgarijos klubą Razgrado „Ludogorec“, o M.Nikoličius – į Splitą.

„Per pastarąsias kelias savaites žiniasklaida buvo mane visur pasiuntusi – į Kroatiją, Bulgariją, Serbiją, Bosniją, Portugaliją, bet iš tiesų man niekas neskambino. Esu namie Lietuvoje ir pagaliau ilsiuosi. Pirmą kartą per pastaruosius dvejus su puse metų su šeima praleidau daugiau nei dvi savaites“, – respublika.rs cituoja V.Dambrauską.

Visgi net keli žiniasklaidos kanalai Kroatijoje aiškiai signalizuoja, jog 44-erių specialistas iš Pakruojo yra labai arti sugrįžimo į Balkanus.

Tarp kitų realiausių pretendentų stoti prie „Hajduk“ vairo įvardijami Samiras Toplakas ir Igoris Angelovskis.

„Hajduk“ nelaimėjo keturių pastarųjų Kroatijos čempionato rungtynių ir po 13 turų užima ketvirtą vietą, nuo pirmaujančio trejeto atsilikdami jau šešiais taškais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant