Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sprendimus aiškinęs P.Guardiola žada: „Mes dar sugrįšime“

Pepas Guardiola pralaimėjimo pirmą savo Čempionų lygos finalą šeštadienio vakarą, kai katalono vadovaujamas „Manchester City“ klubas 0:1 krito prieš Londono „Chelsea“. Po nesėkmės „miestiečių“ treneris aiškino savo sprendimus, kurie privertė kilstelėti antakius Mančesterio komandos gerbėjus ir galbūt tapo lemiami.
„Manchester City“ – Londono „Chelsea“
„Manchester City“ – Londono „Chelsea“ / „Scanpix“ nuotr.

Rodri ir Fernandinho yra atraminiai saugai ir bent vienas iš jų pradėjo visas šio sezono „Man City“ rungtynes, bet P.Guardiola į lemiamą Čempionų lygos dvikovą nuo pirmos minutės neišleido nė vieno iš jų. Šioje svarbioje gynybinėje pozicijoje žaidė Ilkay'us Gundoganas, kuris yra įpratęs daugiau atakuoti, o ne rūpintis savo vartų saugumu.

„Aš padariau, kas man atrodė geriausia. Aš priėmiau sprendimą, kuriuo norėjau laimėti rungtynes, žaidėjai tai žino. Manau, kad Gundoganas sužaidė gerai. Mums sunkiai sekėsi pirmajame kėlinyje griauti varžovų linijas, tačiau antroje pusėje viskas sekėsi geriau. Buvo lygios rungtynės, mes turėjom ir puikių progų“, – tikino P.Guardiola.

Milžinišką nuostolį „Man City“ patyrė antrajame kėlinyje, kai po kraupaus susidūrimo galvomis su Antonio Rudigeriu aikštę buvo priverstas palikti komandos smegenimis vadinamas Kevinas De Bruyne.

„Nežinau, kokį skausmą jis jaučia veide, mačiau, kad jis kalbėjosi su medikais. Tačiau tikiu, labai tikiu, kad tai nebus rimtos problemos“, – vylėsi P.Guardiola.

Ir nors Thomaso Tuchelio „Chelsea“ tapo neįkandamu riešutu P.Guardiolos auklėtiniams per trejas rungtynes sezono pabaigoje, katalonas tiki, kad rezultatą jo komanda pasiekė gerą.

„Tai buvo neįtikėtinas sezonas, – tikino P.Guardiola. – Man garbė čia būti. Šiandien mes liūdni, tačiau, kai viską išanalizuosime, suprasime, kad sezonas mums buvo sėkmingas. Štai ir antrajame kėlinyje mes buvome nuostabūs, drąsūs. Varžovai puikiai gynėsi, buvo greiti kontratakose.

Mes jiems neleidome įsižaisti, atrodėme tikrai puikiai, visi atrodė puikiai. Mes dar sugrįšime“, – patikino treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento