Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Staigmena Telšiuose – „Hegelmann“ pasidalino po tašką su „Džiugu“

„Optibet A lygos“ 5-ajame ture užfiksuota staigmena. Atkaklioje dvikovoje Telšių „Džiugas“ namuose iškovojo tašką prieš Kauno raj. „Hegelmann“ futbolininkus 1:1 (1:0).
Telšių „Džiugas“ – Kauno raj. „Hegelmann“
Vilius Armanavičius / fchegelmann.com nuotr.

Rungtynių pradžioje abi komandos progomis neišsiskyrė, bet 20 minutę „džiugiečiams“ pavyko išsiveržti į priekį po varžovų klaidos. Mantas Fridrikas baudos aikštelėje nugriovė varžovą, o teisėjo paskirtą 11 m. baudos smūgį šaltakraujiškai realizavo Aivaras Emsis.

Po praleisto įvarčio „Hegelmann“ sustiprino pajėgas puolime ir pirmajame kėlinyje turėjo dvi ambicingas galimybes. Iš pradžių, Vilius Armanavičius pavojingu šūviu sudrebino vartų virpstą, o vėliau Lazaras Sajčičius techniškai sužaidė baudos aikštelėje, bet smūgiavo kamuolį šalia vartų.

Antrajame kėlinyje kauniečiai toliau didino spaudimą šeimininkams. Po keitimo aikštėje pasirodęs Salifas Cisse kelis kartus sukėlė pavojų varžovų baudos aikštelėje, o vartininkui Vincentui Šarkauskui teko atremti ne vieną smūgį.

Andriaus Skerlos auklėtiniams pavyko išlyginti rezultatą 66 minutę. Misaki Sato standartinėje situacijoje atliko perdavimą į baudos aikštelę, o ten smūgiu galva pasižymėjo Vilius Armanavičius.

Vėliau progų turėjo abi komandos. A.Emsis net du kartus baudos aikštelėje buvo paliktas be griežtesnės priežiūros, bet nesugebėjo pataikyti į vartus. Tuo tarpu kitame aikštės gale pavojingi S.Cisse ir V.Armanavičiaus smūgiai tikslo nepasiekė.

VIDEO: 5 turo santrauka: „Džiugas“ – „Hegelmann“ (2022-04-02)

Dvikova baigėsi lygiosiomis 1:1. „Hegelmann“ (10 tšk.) toliau išlieka ketvirtoje vietoje, o „Džiugas“ iškovojo antrąjį tašką ir užima devintą poziciją.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas