Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stebint 82 tūkst. žmonių „Barcelona“ sutriuškino Madrido „Real“

Stipriausios Europos futbolo komandos prieš sezono startą tradiciškai keliauja po kitus žemynus ir žaidžia draugiškus susitikimus. Praėjusią naktį Dalaso „AT&T“ stadione susidūrė ir amžini varžovai iš Ispanijos – „Barcelona“ ir Madrido „Real“.

Įtikinamą pergalę rezultatu 3:0 iškovojo Xavi treniruojami katalonai.

Į priekį „Barca“ išsiveržė 15-ąją minutę, kai įvartį po Pedri perdavimo įmušė Ousmane'as Dembele. 26-erių prancūzas pastaruoju metu aktyviai siejamas su perėjimu į „Paris Saint-Germain“ klubą.

„Real“ galėjo išlyginti rezultatą jau po penkių minučių, bet Vinicius Junioras nesugebėjo realizuoti baudinio, kurį „baltieji“ užsidirbo dėl Ronaldo Araujo žaidimo ranka.

Iš viso brazilas net tris sykius pataikė į vartų konstrukciją, dar dukart tai padarė jo komandos draugai, bet madridiečiai taip ir nepasiekė įvarčio, kol galiausiai „Barca“ pribaigė varžovus iš sostinės rungtynių pabaigoje.

Ferminas Lopezas 85-ąją minutę pasižymėjo gražiu įvarčiu iš toli, o Ferranas Torresas pridėjo trečiąjį įvartį jau per pridėtą antro kėlinio laiką.

Rungtynes Dalaso stadione stebėjo net 82 tūkst. sirgalių.

Tai buvo trečias kartas, kai „Barcelona“ ir „Real“ susiduria JAV. Visus tris kartus triumfavo Katalonijos komanda.

Tiek „Barca“, tiek „Real“ už Atlanto sužais dar po vienerias rungtynes. Katalonai antradienį svečiuosis Las Vegase ir grumsis su „AC Milan“, o „Real“ trečiadienį Orlande žais prieš Turino „Juventus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas