Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su varžovų treneriu susikivirčijęs D.Simeone nukėlė kepurę: „Pasiteisinimų nėra“

Madrido „Atletico“ ketvirtadienio vakarą krito Čempionų lygos ketvirtfinalyje, o Ispanijos komandos treneris Diego Simeone net nebandė ieškoti pasiteisinimų, o štai Julianas Nagelsmannas papasakojo, jog per rungtynių pertrauką būta nesutarimų su D.Simeone.
Diego Simeone
Diego Simeone / „Scanpix“ nuotr.

„Atletico“ pralaimėjo 1:2 prieš „RB Leipzig“ ekipą po vėlyvo Tylerio Adamso įvarčio 88-ąją minutę ir praleido vokiečius į pusfinalį, kuriame jau laukia „Paris Saint-Germain“.

Dani Olmo pelnė pirmąjį rungtynių įvartį, tačiau vėliau Joao Felixas išlygino rezultatą, kai realizavo 11 metrų baudinį. Vis dėlto „RB Leipzig“ įrodė pranašumą.

„Turime pasveikinti oponentus“

D.Simeone sveikino varžovus su pelnyta pergale.

„Mes atidavėme viską, ką galėjome. Buvo sunku laimėti dvikovas, varžovai buvo greitesni. Metai buvo ilgi, ypač su ta 60-ties dienų pertrauka.

Artėjant Čempionų lygai, spaudimas didėjo, turėjome vieną laisvą savaitę, o tuomet grįžome į treniruotes.

Nesugebėjome sužaisti taip, kaip norėjome. Man patiko „RB Leipzig“ žaidimas. Jie buvo atsidavę, entuziastingi, šviežesni. Tai mums kainavo. Pasiteisinimų nėra.

Mes padarėme viską, patekome į ketvirtfinalį, išvykstame sąžiningai ir turime pasveikinti oponentus“, – kalbėjo D.Simeone.

„Atletico“ saugas Saulis Niguezas taip pat pabrėžė nusivylimą.

„Varžovai buvo geresni daugumoje rungtynių stadijų. Mes buvome labai užsidegę, mūsų sirgaliai nusipelnė daugiau. Turėjome daug vilčių ir aš labai atsiprašau“, – sakė S.Niguezas.

„Trenerių dvikova nėra tokia svarbi“

Leipcigo komandos treneris J.Nagelsmannas po pergalingų rungtynių sakė apie titulą dar nekalbėsiantis, tačiau tikino be abejonės norintis pasiekti finalą.

„Manau, tai normalu. Jei ten pateksime, tuomet kalbėsime apie dar kitus dalykus. Komanda nugalėjo „Tottenham“ (aštuntfinalyje – aut. past.), dabar – „Atletico“.

Trenerių dvikova nėra tokia svarbi. Tai nėra kova su Jose Mourinho, Diego Simeone ar Thomasu Tucheliu. Tai komandinis žaidimas, o mūsų vaikinai pasirodė nuostabiai“, – sakė „RB Leipzig“ strategas.

J.Nagelsmannas atskleidė, kad per pertrauką buvo susikivirčijęs su D.Simeone.

„Simeone mane pasveikino po rungtynių, tai buvo malonu. Jis pasakė, kad rungtynės buvo puikios ir kad mes nusipelnėme pergalės.

Per pertrauką turėjome nedidelį kivirčą, tačiau nieko rimto nenutiko. Jis tiesiog neįtikėtinas laimėtojas, kuris nori nugalėti net ir pakeliui į rūbinę. Tačiau tai nėra blogai, aš noriu pabrėžti, kad jis yra nuostabi asmenybė. Viskas yra tvarkoje“, – pasakojo Vokietijos ekipos treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas