Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sukrėtimas Italijoje – atleistas Jose Mourinho

Garsusis futbolo treneris Jose Mourinho – bedarbis.

Kaip skelbia Italijos žiniasklaida ir futbolo apžvalgininkas Fabrizio Romano, „AS Roma“ klubas nusprendė skirtis su vyr. treneriu.

60-metis portugalas Amžinajame mieste darbavosi nuo 2021-ųjų ir jau pirmajame sezone laimėjo UEFA Konferencijų lygą, iškovodamas pirmąjį „AS Roma“ klubo trofėjų po 11 metų pertraukos.

Praėjusiame sezone J.Moutinho treniruota „AS Roma“ nukeliavo iki UEFA Europos lygos finalo, kuriame tik po 11 m baudinių 2:4 nusileido „Sevilla“ ekipai, tačiau pastaruoju metu krito į duobę Italijos lygoje.

„AS Roma“ pralaimėjo ir principinį Romos miesto derbį „Lazio“ klubui (0:1), ir sekmadienį vykusią akistatą su „AC Milan“ ekipa (1:3).

„Serie A“ pirmenybėse „AS Roma“ šiuo metu žengia tik devinta. Tiesa, UEFA Europos lygoje savo grupėje užėmė 2 vietą ir pateko į kitą etapą.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Jose Mourinho
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Jose Mourinho

Jau skelbiama, kad susidomėjimo J.Mourinho paslaugomis netrūksta. Dėmesį jau ir anksčiau jam rodė išlaidaujantys Saudo Arabijos klubai, o ir pats strategas atviravo, kad „vieną dieną tikrai dirbs Saudo Arabijoje“.

Per trenerio karjerą J.Mourinho prieš tai dirbo „Porto“, Londono „Chelsea“, Milano „Inter“, Madrido „Real“, „Manchester United“ ir Londono „Tottenham“ klubuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas