Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sumaištis Čempionų lygoje: „Liverpool“ uždrausta atskristi į Vokietiją

Vokietija dėl COVID-19 situacijos neįsileis „Liverpool“ klubo, tad vasario 16-ąją dieną turėjusioms vykti Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėms iškilo rimta grėsmė. Anglijos čempionai svečiuose turėjo susitikti su „RB Leipzig“ vienuolike.

Vokietijos vidaus reikalų ministerija ketvirtadienį pranešė, kad federalinė policija atmetė „RB Leipzig“ prašymą dėl specialaus leidimo „Liverpool“ atvykti į šalį.

„COVID-19 orderyje, dėl kurio federalinė vyriausybė susitarė praėjusį penktadienį, numatytos tik kelios išimtys ir nėra specialių susitarimų profesionaliems sportininkams“, – sakoma ministerijos elektroniniame laiške.

Tai reiškia, kad rungtynės Leipcige tikrai neįvyks. Dabar Vokietijos klubas veikiausiai prašys mačą perkelti į neutralią aikštę. Tikėtinas ir variantas, kad pirmasis mačas galėtų vykti Liverpulyje, tačiau ir tokiu atveju iš Didžiosios Britanijos sugrįžę „RB Leipzig“ futbolininkai būtų pasiųsti į karantiną.

Bene labiausiai tikėtina, kad šis mačas bus išvis atidėtas. Antradienį UEFA nustatė balandžio 2-ąją paskutine diena, iki kurios privalo būti sužaisti aštuntfinalio susitikimai.

Vokietija dėl COVID-19 atmainų išplitimo šiuo metu blokuoja beveik visus skrydžius iš Didžiosios Britanijos. Jei šie apribojimai bus pratęsti ir po vasario 17-osios, rimta grėsmė iškils ir dar vienai aštuntfinalio porai, kurioje „Manchester City“ susitiks su Menchengladbacho „Borussia“. Šis mačas Vokietijoje suplanuotas vasario 24-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas