Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tarsi užkeikta: „Real“ visam sezonui prarado dar vieną savo ramstį

Madrido „Real“ klubas sekmadienio vakarą pasiekė lengvą pergalę Ispanijos „La Liga“ čempionate, kai 4:1 sutriuškino „Villarreal“. Bet džiugų rezultatą „baltiesiems“ apkartino dar vienas skaudus praradimas.
Davidas Alaba patyrė traumą
Davidas Alaba patyrė traumą / Scanpix/CHINE NOUVELLE/SIPA nuotr.

Karališkasis klubas dar sezono pradžioje ilgam neteko vartininko Thibaut Courtois ir vidurio gynėjo Ederio Militao. Dabar prie jų prisijungė ir kitas vidurio gynėjas Davidas Alaba.

Austras susižeidė kairįjį kelį ir buvo pakeistas 35-ąją minutę. Po mačo paaiškėjo, kad žaidėjui trūko priekinis kryžminis kelio raištis. Tai reiškia, kad D.Alabai prireiks operacijos, o sezonas jam – baigtas.

Po mačo „Real“ vairininkas Carlo Ancelotti patvirtino, kad klubas ieškos papildymo gynybos grandyje per perėjimą langą sausį, o taip pat stebėjosi dėl jam dar nematyto sunkių traumų dažnio Madride.

„Kalbėjausi su Alaba. Žinoma, labai gaila. Mums labai liūdna dėl dar vieno prarasto žaidėjo. Niekada nesu matęs trijų kryžminių raiščių traumų per keturis mėnesius. Neįtikėtina. Bet nieko negalime padaryti, – sakė italas. – Ką komanda turi padaryti, tai tą patį, ką darydavo ir po kitų traumų – toliau laikytis tvirtai. Nepaisant visų problemų, komanda toliau kaunasi su išskirtiniu užsidegimu.“

„Real“ klubui netrūksta problemų ir kitose grandyse: Ferlandas Mendy buvo pakeistas dėl raumens problemos, o žaisti negali ir Dani Carvajalis, Eduardo Camavinga, Ardas Guleras ir Vinicius Junioras.

Tik sekmadienį po kojos piršto traumos sugrįžo ir Aurelienas Tchouameni. Būtent jam artimiausioje ateityje gali būti patikėta vieta gynybos širdyje.

Nepaisant problemų, „Real“ žengia pirmas Ispanijos čempionate su 42 taškais. Tiesa, šįvakar madridiečius gali aplenkti šio sezono sensacija „Girona“, turinti 41 tašką ir žaisianti su Vitorijos „Alaves“.

Sėkmingai „Real“ atrodo ir UEFA Čempionų lygoje, kur užėmė pirmąją vietą grupėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas