Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarsi užkeiktas: vėl traumą patyręs Neymaras praleis sugrįžimą į Barseloną

„Paris Saint-Germain“ klube – sukrėtimas. Likus vos kelioms dienoms iki pirmųjų UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynių prieš „Barcelona“ paryžiečiai neteko vienos ryškiausių savo žvaigždžių Neymaro.
Neymaras
Neymaras / „Scanpix“ nuotr.

222 mln. eurų prieš ketverius metus PSG klubui kainavęs brazilas patyrė traumą trečiadienio vakaro Prancūzijos taurės rungtynėse prieš „Caen“ klubą.

Nors buvo viltasi, kad išsamesni tyrimai parodys, jog trauma nerimta, tačiau gauti rezultatai nuvylė PSG gerbėjus.

„L'Equipe“ teigimu, Neymarui nustatytas kirkšnies patempimas, dėl kurio jis iš rikiuotės iškrito maždaug keturioms savaitėms.

Tai reiškia, jog brazilas tikrai praleis vasario 16-ąją vyksiančią pirmąją Čempionų lygos aštuntfinalio akistatą Barselonoje. Ant plauko pakibo ir Neymaro dalyvavimas atsakomajame mače Paryžiuje, kuris vyks kovo 10-ąją.

Neymaro sugrįžimo į Barseloną buvo itin laukiama ir dėl to, jog tai būtų pirmas kartas, kai brazilas žaistų Katalonijoje po 2017-ųjų vasarą įvykusio jo perėjimo iš „Barcos“ į PSG.

Neymarui žiemos vidurio laikotarpis yra tarsi užkeiktas. Traumą šiuo metų laikotarpiu brazilas patiria jau ketvirtus metus iš eilės – visus, per kuriuos atstovauja PSG komandai.

2018 m. vasarį jis susilaužė pėdą ir negalėjo žaisti iki vasaros, 2019-ųjų sausio pabaigoje ši trauma atsinaujino ir dėl jos Neymaras nežaidė iki balandžio, o pernai vasarį PSG puolėjas susitrenkė šonkaulius ir negalėjo žaisti dvi savaites.

Traumos ir ligos Neymarą kamuoja ir šį sezoną. Dar prieš tai, rugsėjį, jis užsikrėtė koronavirusu ir nežaidė beveik dvi savaites, o vėliau po tris savaites praleido dėl klubo ir čiurnos traumų.

28-erių futbolininkas šį sezoną per 11 mačų Prancūzijos „Ligue 1“ čempionate pasižymėjo šešis sykius. Tiek pat įvarčių jis įmušė ir Čempionų lygoje, bet tą padarė vos per penkis susitikimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento