Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas atmetė išprievartavimu C.Ronaldo kaltinusios moters ieškinį

JAV apygardos teismas atmetė prieš Cristiano Ronaldo nukreiptą ieškinį, kuriame moteris siekė prisiteisti didelę pinigų sumą kaltindama portugalą jos išprievartavimu Las Vegase 2009 metais.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša „Sky Sports“, C.Ronaldo jau buvo sumokėjęs jį kaltinusiai moteriai 375 tūkst. dolerių, bet ši vėl padavė futbolo žvaigždę į teismą ir tikėjosi prisiteisti daug didesnę sumą, galėjusią siekti kelis milijonus dolerių.

Vis dėlto teisėja atmetė bylą be galimybės apeliuoti. To priežastis – moters advokato pateikti „neteisėtai pasisavinti dokumentai“.

„Paprasčiausias advokato nušalinimas nuo bylos nepanaikins žalos, padarytos C.Ronaldo, nes pasisavinti dokumentai ir jų konfidencialus turinys buvo įpinti į ieškovo ieškinio medžiagą. Dėl to turi būti taikomos griežčiausios sankcijos ir byla atmesta“, – teigiama teisėjos nutartyje.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo

„Manchester United“ atstovaujantis penkiskart geriausias planetos futbolininkas išprievartavimu buvo apkaltintas 2018 metais.

Tuomet jis neigė kaltinimus ir teigė, kad „prievartavimas yra nusikaltimas, kuris prieštarauja viskam, kuo remdamasis gyvena“ šis futbolininkas.

C.Ronaldo teisinė komanda neneigė buvus lytiniams santykiams, bet teigė, kad jie buvo vykdomi abipusiu sutarimu. Be to, pasirašius susitarimą, po kurio portugalas susimokėjo minėtus 375 tūkst. dolerių, abi pusės įsipareigojo viešai nekalbėti apie šį atvejį.

Moters teisinė komanda vis dar gali kreiptis į aukštesnes instancijos teismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas