Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Telšiuose – dar vienas „Bangos“ puolėjo I.Venckaus pergalingas dūris

Lietuvos futbolo „Optibet A lygoje“ šeštadienį sužaistos pirmosios rungtynės. Per jas Telšių „Džiugas“ namie pralaimėjo Gargždų „Bangai“ 0:1 (0:0).
Motiejus Burba ir Ignas Venckus
Motiejus Burba ir Ignas Venckus / „Kulis photography“ nuotr.

Pirmajame kėlinyje itin gerų progų pasižymėti nesukūrė nė viena komanda, tačiau jo pabaigoje šeimininkai vis dėlto gavo puikią progą išsiveržti į priekį. Bandydamas išmušti kamuolį iš baudos aikštelės „Bangos“ žaidėjas Dovydas Norvilas pataikė varžovui į koją, o teisėjas Donatas Rumšas nedvejodamas skyrė baudinį.

Telšių komandos gerbėjų nelaimei, Viniciusas Ribeiro nesugebėjo įveikti „Bangos“ vartininko Manto Bertašiaus ir švieslenteje liko degti nuliai.

Maža to, paskutinę kėlinio akimirką po kampinio traumą patyrė „Džiugo“ žaidėjas Draganas Nedeljkovičius, kurį iš stadiono išgabeno greitosios pagalbos automobilis.

Lemiami rungtynių įvykiai po pertraukos vėl nutiko kėlinio pabaigoje. Kai atrodė, kad rungtynės baigsis be įvarčių, 87 min. po baudos smūgio kamuolys baudos aikštelėje dėkingai atošoko „Bangos“ puolėjui Ignui Venckui ir šis įmušė pergalingą įvartį.

Tai buvo jau antras jauno puolėjo pergalingas smūgis iš eilės. Prieš savaitę 22 metų futbolininkas vienintelį rungtynių įvartį Alytuje per mačą su „Dainava“ pelnė 94 minutę.

Po šių rungtynių „Banga“ (33 taškai) įsitvirtino „Optibet A lygos“ 6 vietoje, o „Džiugas“ (21) liko 9-as.

Per antrąsias šeštadienio rungtynes čempionato lyderis „Panevėžys“ nuo 17 val. savo stadione žais su Marijampolės „Sūduva“.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas