Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Titanų mūšio atgarsiai: Neymaro pasiaiškinimai ir „Bayern“ apmaudas

„Paris Saint-Germain“ žvaigždė Neymaras tikino, kad po rungtynių nebandė įžeisti Miuncheno „Bayern“ futbolininko Joshua Kimmicho, o tiesiog šventė patekimą į Čempionų lygos pusfinalį.

PSG pralaimėjo namuose 0:1 antradienio vakarą, bet pirmos rungtynės Miunchene buvo pasibaigusios 3:2 paryžiečių naudai, tad būtent Prancūzijos ekipa žengė į pusfinalį dėl išvykos įvarčių taisyklės.

Neymaras po finalinio teisėjo švilpuko šoko džiaugtis su komandos draugu Leandro Paredesu priešais J.Kimmichą.

„Juokinga, nes tikrai nešvenčiau tam, kad jį suerzinčiau. Tiesiog taip išėjo, kad aš su Leo pašventėme kartu su varžovu. Atsitiktinumas, kad tuo metu šalia buvo Kimmichas. Jis sakė, kad jo komanda buvo geresnė, kad jie turėjo laimėti. Jis buvo įsitikinęs, kad jiems pavyks žengti į pusfinalį“, – „TNT Sports Brasil“ kalbėjo Neymaras.

Neymaras pirmajame kėlinyje dukart drebino vartų konstrukciją, dukart jo smūgius atmušė vartininkas Manuelis Neueris.

Vis tik „Bayern“ treneris Hansi Flickas mano, jog jo komanda buvo vertesnė žengti tolyn.

„Žvelgiant į abejas rungtynes, mes buvome geresni. Mums dažnai nesisekė, mums trūko kai kurių žaidėjų, bet turime tai priimti“, – teigė strategas, kuris buvo priverstas verstis be Roberto Lewandowskio.

PSG treneris Mauricio Pochettino mano, jog vokiečių pasitikėjimas savo jėgomis yra paaiškinamas.

„Normalu, kad jie tikėjo, juk tai komanda, kuri laimėjusi viską. Jie manė, kad yra favoritai. Futbolas yra nuostabus žaidimas, kuriame tu negali pasiduoti ir privalai kautis. Aš suprantu, kodėl jie spinduliavo pasitikėjimu“, – teigė Paryžiaus komandos vairininkas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Neymaras
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Neymaras

Neymaras gyrė komandos draugus dėl pasirodymo, tačiau nesiryžo PSG ekipai klijuoti favoritų etiketės Čempionų lygoje. Pusfinalyje prancūzų lauks „Manchester City“ arba Dortmundo „Borussia“.

„Žinutė, kurią mes norėjome išsiųsti, buvo paskleista praėjusį sezoną, kai pasiekėme finalą, sužaidėme puikias rungtynes prieš „Bayern“. Prieš komandą, kuri buvo geriausia tą sezoną. Šiemet taip nėra. Per burtus savo komandos draugams pasakiau, kad žaisime su „Bayern“ ir tai nutiko. Pasakiau, kad turime būti ramūs, kad esame tam pasirengę. Mums reikėjo tai parodyti sau, parodyti, kad galime. Tai buvo puikios rungtynės, nors ir jas pralaimėjome, bet žaidėme geriau“, – sakė Neymaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas