Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Titulas slysta iš rankų: „Arsenal“ išplėšė lygiąsias prieš paskutinę lygos komandą

Londono „Arsenal“ futbolininkai toliau švaisto taškus. „Premier“ lygos lyderiai penktadienio vakarą tik per stebuklą 3:3 sužaidė su paskutinėje vietoje esančia „Southampton“ ekipa.

Pirmą įvartį „Emirates“ stadiono šeimininkai praleido pačią pirmąją rungtynių minutę – kamuolį į vartus žaibiškai pasiuntė Carlosas Alcarazas. Argentinietis pasinaudojo itin šiurkščia Aarono Ramsdale'o klaida, o kamuolys vartų liniją kirto sužaidus tik 27 sekundes.

Theo Walcottas padvigubino „Arsenal“ deficitą 14-ąją minutę, kuomet mušė įvartį po C.Alcarazo perdavimo. Tai buvo vos antras „Southampton“ puolėjo įvartis nuo 2021-ųjų gegužės.

Aikštės šeimininkai oro įkvėpė 20-ąją minutę – tiksliai po Bukayo Sakos perdavimo puikiai mušė Gabrielis Martinelli.

Po pertraukos „Arsenal“ futbolininkai grįžo į aikštę aktyvūs, tačiau „Southampton“ gynyboje dirbo iš paties. Ir išlaukė savo šanso. Kampinio metu 66-ąją minutę Duje Čaleta-Caras siuntė trečią kamuolį į Londono ekipos vartus.

Skirtumą dar kartą švelnino „Arsenal“, tačiau jau pačioje rungtynių pabaigoje. 88-ąją minutę į tolimą vartų kampą kamuolį siuntė Martinas Odegaardas.

Atrodė, kad gelbėtis yra per vėlu, tačiau Mikelio Artetos vyrai galvų nuleisti nesiruošė. B.Saka pirmąją pridėto laiko minutę sugebėjo išlyginti rezultatą.

Nors bandymų buvo, iki pergalės „Arsenal“ pritrūko.

Tai jau trečios iš eilės lygiosios „Arsenal“ komandai Anglijos čempionate.

Po šių lygiųjų „Arsenal“ turi 75 taškus ir vis dar yra pirmoje vietoje. Tiesa, „Manchester City“ yra surinkę 70 taškų ir turi net dvejas rungtynes atsargoje.

Balandžio 26-ąją „Man City“ namuose priims „Arsenal“ lyderių dvikovoje.

Dėl išlikimo kovojanti „Southampton“ komanda turi 24 taškus ir yra paskutinė. Nuo saugios zonos „šventuosius“ skiria trys taškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas