Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tobulas R.Lukaku sugrįžimas – įvartis ir pergalė Londono derbyje

Po 7-erių metų pertraukos Londono „Chelsea“ marškinėlius vėl apsivilkęs Romelu Lukaku triukšmingai sugrįžo į Anglijos futbolo čempionatą.

28-erių belgas įmušė pirmąjį rungtynių įvartį ir padėjo „Chelsea“ išvykoje 2:0 laimėti Londono miesto derbį prieš „Arsenal“ ekipą.

115 mln. eurų „Chelsea“ klubui šią vasarą kainavęs R.Lukaku pasižymėjo jau 15 rungtynių minutę po puikaus krašto gynėjo Reece‘o Jameso perdavimo.

Tas pats R.Jamesas, sužaidus 35 minutes, rezultatą padvigubino po dar vienos puikios „Chelsea“ atakos. Rezultatyvų perdavimą jam atliko Masonas Mountas.

Į „Premier“ lygą sugrįžęs R.Lukaku toliau dominavo, savo jėga varė į neviltį „Arsenal“ gynėjus, sykį po jo smūgio varžovų vartininkas Berndas Leno kamuolį nukreipė į skersinį, bet rezultatas nebesikeitė.

Po antros pergalės iš eilės „Chelsea“ Anglijos čempionate pakilo į pirmą vietą, kurią dalinasi su tiek taškų surinkusiu ir tokį patį įvarčių santykį turinčiu „Liverpool“ klubu.

Tuo metu „Arsenal“ komanda po antros nesėkmės iš eilės užima tik priešpaskutinę vietą „Premier“ lygoje su 0 taškų.

Tiesa, „Arsenal“ kenčia nuo COVID-19 židinio komandoje. Su „Chelsea“ žaisti negalėjo gynėjas Benas White‘as, šią vasarą kainavęs 58,5 mln. eurų. Prieš tai teigiami testai nustatyti Pierre‘ui-Emerickui Aubameyangui, Alexandre‘ui Lacazette‘ui, Alexui Runarssonui ir Willianui. Iš šių žaidėjų su „Chelsea“ žaisti galėjo tik P-E.Aubameyangas, pasirodęs aikštėje po keitimo.

„Chelsea“ komandoje COVID-19 serga Christianas Pulišičius.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas