Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„TOPsport A lygoje“ panevėžiečiai gąsdino „Kauno Žalgirį“

„Kauno Žalgirio“ FA stadione šeštadienį „TOPsport“ rungtynėse susitiko trečią vietą užimantis „Kauno Žalgiris“ ir devintoje pozicijoje buvęs „Panevėžys“.

Nors mačo favoritu buvo laikomas „Kauno Žalgiris“ turėjo pasijaudinti šeštadienį.

Kovingas mačas baigėsi 0:0, bet rungtynių pabaigoje „Panevėžys“ susikūrė dvi geras progas įvarčiams.

Bene realiausia galimybė buvo sukurta 72 minutę, kai po ilgo perdavimo „Panevėžio“ žaidėjas Domantas Vaičekauskas išniro prieš vartininką ir smūgiavo iš arti, bet Deividas Mikelionis akrobatiniu šuoliu atmušė kamuolį.

90 minutę kitas „Panevėžio“ saugas Amine'as Benchaimas susikūrė progą, kai baudos aikštelėje su kamuoliu apėjo vartininką, bet atsidūręs kiek labiau krašte spyrė į išorinę vartų pusę – ir pats, ir komandos draugai griebėsi už galvos.

Sauliaus Širmelio treniruojama komanda lieka trečioje vietoje su 53 taškais per 32 rungtynes.

Žalgiriečiai keturiais taškais atsilieka nuo antroje vietoje esančio Kauno rajono „Hegelmann“, kuris sužaidęs dviem mačais mažiau, o sekmadienį namie žais su Telšių „Džiugu“.

Praėjusio sezono Lietuvos čempionai panevėžiečiai pagaliau pakilo iš lentelės dugno su 33 taškais per 31 rungtynes jie iš devintos vietos pakilo į šeštąją.

Tačiau padėtis rikiuotės antrojoje dalyje lieka įtempta – net penkios komandos negali būti ramios, kad neliks paskutinės ir nekris į žemesnę lygą.

„Panevėžiui“ dar liko dvejos artimiausios rungtynės iš eilės namie su „Džiugu“, mačas namie su „Šiauliais“, išvykos rungtynės su Vilniaus „Žalgiriu“ bei išvykos mačas su „Transinvest“.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas