Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„TOPsport A lygos“ geriausiu jaunu mėnesio žaidėju pripažintas „Dainavos“ serbas

Nerezultatyviausia pirmenybių komanda Alytaus DFK „Dainava“ praėjusį mėnesį atrado žaidėją, kuris svarbiausioje sezono stadijoje yra pasiruošęs mušti įvarčius.
Davoras Rakičius
Davoras Rakičius / Dominyko Sidaro/„Dainava“ nuotr.

Serbijos bei Bosnijos ir Hercegovinos pilietybes turintis dainaviečių puolėjas Davoras Rakičius buvo pripažintas geriausiu rugsėjo mėnesio jaunuoju žaidėju. Tai paaiškėjo suskaičiavus čempionato komentatorių bei tinklalaidžių vedėjų balsus.

„Dainavos“ atstovas praėjusį mėnesį per 4 mačus pelnė 2 įvarčius – pasižymėjo dvikovose su Telšių „Džiugu“ bei Vilniaus „Žalgiriu“. D. Rakičius taip pat pasiuntė kamuolį į Marijampolės „Sūduvos“ vartus, tačiau tame susitikime marijampoliečiams buvo skirta techninė pergalė.

Alytaus klubo 20-metis žaidėjas šiame „TOPsport A lygos“ sezone aikštėje pasirodė 26-eriose rungtynėse, per kurias įmušė 3 įvarčius bei kartą rezultatyviai asistavo komandos draugui.

„Rugsėjį pavyko surengti pasirodymų su pelnytais įvarčiais. Mėnuo mums buvo sudėtingas, tačiau ateityje bus geriau. Noriu padėti savo komandai išlikti lygoje, manau, šie vaikinai ir trenerių štabas to nusipelnė“, – pasakojo puolėjas.

Kovo ir birželio mėnesiais šioje kategorijoje triumfavo D. Rakičiaus komandos draugas Ode Abdullahi, balandį – „Kauno Žalgirį“ palikęs ir į Slovėniją persikėlęs Armandas Kučys, gegužę – Gargždų „Bangos“ atstovas Pijus Srėbalius, liepą – „Sūduvos“ gynėjas Tautvydas Burdzilauskas, rugpjūtį – „Kauno Žalgirio“ legionierius iš Nigerijos Oyinlola Kayode.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas