Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trakai“ valosi toliau – komandą palieka vyriausiasis treneris Valdas Urbonas

UEFA Europos lygos pirmajame atrankos etape fiasko patyrusi „Trakų“ futbolo komanda valosi žaizdas. Pranešama, kad komandą palieka vyriausiasis treneris Valdas Urbonas.
Valdas Urbonas
Valdas Urbonas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pusantrų metų su „Trakų“ ekipa vyriausiuoju treneriu dirbęs Valdas Urbonas palieka klubą. Toks sprendimas priimtas po nesėkmingai susiklosčiusių UEFA Europos lygos rungtynių su Talino „Nomme Kalju“ klubu bei pralaimėjimo Kauno „Stumbrui“, teigiama klubo išplatintame pranešime.

„Dėkojame Valdui už indėlį, kuris buvo labai didelis, tačiau šiuo metu klubui reikia permainų. Taip, kaip ir bet kurioje organizacijoje, kurioje yra neįgyvendinti tikslai“, – situaciją apibūdina klubo sporto direktorius Virmantas Lemežis.

Laikinai vyriausiuoju treneriu paskirtas vartininkų treneris Albertas Rybakas.

Ištraukus Europos taurių burtus, „Trakų“ komandos vadovai buvo bene vieninteliai, kurie trynė rankomis. Tačiau Trakų futbolininkų žygis baigėsi jau po pirmųjų dviejų rungtynių. Pirmajame mače namuose Valdo Urbono auklėtiniai iškovojo pergalę 2:1, tačiau atsakomojoje dvikovoje kapituliavo 1:4.

Komanda jau atsisveikino su M.Rapaliu ir Martynu Dapkumi, o tokį sprendimą aiškino tuo, jog nepavyko pasiekti užsibrėžtų tikslų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas