Traumą išsigydžiusiai gynybos žvaigždei – ilgalaikis „Liverpool“ kontraktas

Gynėjas Virgilas van Dijkas pasirašė naują ketverių metų sutartį su „Liverpool“ ekipa, galiosiantį iki 2025-ųjų.

Nyderlandų rinktinės gynėjas beveik metus nežaidė dėl kelio traumos, tačiau sugrįš į aikštę „Premier“ lygos starte šeštadienį prieš „Norwich City“.

„Pratęsta sutartis yra faktas, kuriuo labai didžiuojuosi pats, mano šeima, mano vaikai. Visas sunkus darbas, kurį padarėme, tęsiasi. Žiūriu į ateitį, matysime, kokia ji bus „Liverpool“ klube. Esu pamalonintas, labai laimingas.

Viskas klostėsi gerai, deja, bet praėjusį sezoną norėčiau pamiršti, iš to pasimokyti. Mėgaujuosi savo laiku Liverpulyje, mėgausiuosi juo ir kitus metus kartu su jumis visais“, – oficialioje klubo svetainėje cituojamas V.Van Dijkas.

Anksčiau ilgam sutartis su „Liverpool“ pratęsė vartininkas Alissonas Beckeris, gynėjas Trentas Alexanderis-Arnoldas, saugas Fabinho.

V.Van Dijkas kryžminį kelio raištį nusitraukė praėjusių metų spalį rungtynėse su Liverpulio „Everton“.

„Jaučiuosi gerai. Žinoma, buvo draugiškų rungtynių, kuriose reikia pagauti ritmą, pajausti judesius. Jaučiuosi pasirengęs savaitgalio rungtynėms, matysime, kokį sprendimą dėl mano žaidimo priims treneris. Tai bus visiškai kitokia atmosfera, kitoks mano asmeninis nusiteikimas. Kausimės dėl taškų ir, tikiuosi, kad rezultatas bus teigiamas“, – sakė V.Van Dijkas.

2017-siais prie „Liverpool“ prisijungęs gynėjas sužaidė 130 rungtynių ir buvo vienas svarbiausių žaidėjų kelyje į „Premier“ lygos titulą 2020-siais.

Jis taip pat laimėjo su „raudonaisiais“ Čempionų lygą 2019-siais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito