Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Trečios lygos komanda taurės varžybose šokiravo Miuncheno „Bayern“

„Saarbruecken“ futbolininkai netikėtai parbloškė Miuncheno „Bayern“, eliminavę Bundeslygos čempionus Vokietijos taurės antrajame etape.

Trečioje lygoje žaidžianti Sarbriukeno komanda laimėjo rungtynes 2:1, kai pergalingą įvartį įmušė Marcelis Gausas, pasiuntęs į euforiją savo stadiono žiūrovus.

Pastarąjį kartą taurę 2020 metais laimėję „Bayern“ futbolininkai atrodė šokiruoti, nors mačo pradžia nieko bloga nežadėjo – Thomas Muelleris pirmajame kėlinyje buvo išvedęs bavarus į priekį.

„Tai žiaurus smūgis mums, – sakė Th.Muelleris. – Būti eliminuotiems taurės varžybų antrajame etape trečius metus iš eilės – ne to mes siekiame. Turime pasveikinti „Saarbruecken“ už kovą. Sėkmė jiems irgi padėjo.“

„Bayern“ žaidė ne tos sudėties, kuri šeštadienį 8:0 sutriuškino „Darmstadt“ ekipą. Rezultatyviausias žaidėjas Harry Kane'as, taip pat Kingsley Comanas ir Jamalas Musiala buvo palikti ant suolo trenerio Thomaso Tuchelio.

Mačas galėjo ir neįvykti dėl smarkaus lietaus, bet galiausiai viskas baigėsi prastai Miuncheno komandai. Ne tik pralaimėta, bet dėl kelio traumos pirmoje mačo dalyje buvo pakeistas Matthias de Ligtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas