Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Triukšmas garsėja: C.Ronaldo artėja prie „Manchester City“

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo artėja prie sugrįžimo į Anglijos futbolo čempionatą. Anot pranešimų, 36-erių portugalas turėtų keltis į „Manchester City“ klubą.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

Ispanų AS skelbia, kad pats C.Ronaldo jau suderino asmenines kontrakto sąlygas. Anglijoje jis turėtų uždirbti apie 30 mln. eurų per du sezonus.

Tiesa, susitarti dar turi Turino „Juventus“ ir „Manchester City“ klubai. C.Ronaldo turi dar vienerius metus galiojantį kontraktą su „Juventus“. Už jo nutraukimą Turino klubas norėtų bent jau 25 mln. eurų kompensacijos, bet „Manchester City“ vadovai, jausdami C.Ronaldo norą išvykti, tikisi išleisti mažiau.

Teigiama, kad į sandorį gali būti įtraukti ir kiti žaidėjai. „Juventus“ norėtų brazilo Gabrielio Jesuso, bet, pasak AS, „Manchester City“ siūlo Raheemą Sterlingą. Anksčiau tarp galimų kandidatų minėtas ir Bernardo Silva.

Kitas šaltinis, portugalų žurnalistas Goncalo Lopesas skelbia, kad C.Ronaldo persikėlimas į „Manchester City“ – jau sutartas. Liko išspręsti tik paskutines detales.

C.Ronaldo jau žaidė Anglijoje 2003-2009 metais, bet atstovavo kitam Mančesterio klubui – „United“, su kuriuo triskart laimėjo „Premier“ lygą ir sykį UEFA Čempionų lygą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas