Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turkijos klubas oficialiai neigia dėmesį „Žalgirio“ lyderiui: „Nerealu“

Į aukščiausią Turkijos lygą šiemet sugrįžęs Rizės „Čaykur Rizespor“ klubas išplatino viešą pranešimą, kuriame paneigė rodęs dėmesį Vilniaus „Žalgirio“ atakų lyderiui Mathiasui Oyewusi.

Turkijos žiniasklaida praėjusią savaitę skelbė, esą „Čaykur Rizespor“ už 24-erių nigerietį yra pasiruošęs sumokėti 450-500 tūkst. eurų kompensaciją, nors futbolininko sutartis su „Žalgiriu“ baigia galioti jau šių metų pabaigoje.

Vis dėlto pats Rizės klubas, Turkijos čempionatą sekmadienį pradėjęs pralaimėjimu, oficialiai paneigė tokias kalbas.

„Privalėjome pateikti pranešimą apie nerealius perėjimų gandus, kurie pastarosiomis dienomis buvo paskelbti socialinėje žiniasklaidoje“, – oficialioje klubo svetainėje rašo „Čaykur Rizespor“.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Mathias Oyewusi
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Mathias Oyewusi

Šalia M.Oyewusi minimos ir kitos, visoje Europoje žinomos, pavardės.

„Žinios, kad „mūsų klubas domisi futbolininkų Mathiaso Oyewusi, Philipo Anthony Joneso, Devido De Santana Silvos, Dimitri Payet, Jorge Djaniny Tavares Semedo, Tanguy Coulibaly, Olimpiu Morutano ir Tahos Abdi Ali perėjimu“ neatspindi tiesos“, – rašo „Čaykur Rizespor“.

Lietuvos futbolo „Optibet A lygoje“ M.Oyewusi šiemet per 21 rungtynes pelnė 15 įvarčių ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

UEFA Čempionų lygos atrankoje puolėjas iš Nigerijos sykį siuntė kamuolį ir į Turkijos giganto Stambulo „Galatasaray“ vartus.

Elvio Žaldario/fkzalgiris.lt nuotr./Mathias Oyewusi
Elvio Žaldario/fkzalgiris.lt nuotr./Mathias Oyewusi

Lietuvos čempionas „Žalgiris“ ir M.Oyewusi šiuo metu vis dar varžosi UEFA Europos lygos atrankoje. Kvalifikacijos pusfinalyje vilniečiai namie 1:3 nusileido stipriausiam Švedijos klubui Geteborgo „Häcken“.

Atsakomasis mūšis ketvirtadienį vyks Švedijoje, tačiau ir nesėkmės atveju, „Žalgiris“ turės dar vieną šansą patekti į grupės varžybas Europoje – varžysis UEFA Konferencijų lygos atrankos finale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas