Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Unikalų pasiekimą užfiksavęs C.Ronaldo priartino „Juventus“ prie čempionų titulo

Cristiano Ronaldo vėl suspindo ryškiausiomis spalvomis ir pelnė du įvarčius, o jo vedamas Turino „Juventus“ pirmadienio vėlų vakarą namuose 2:1 pranoko Romos „Lazio“ ir beveik užsitikrino devintą iš eilės Italijos čempionų titulą.

Antrojo kėlinio pradžioje portugalas per tris minutes įmušė du sykius ir nusprendė rungtynių baigtį.

51-ąją minutę C.Ronaldo realizavo baudinį už žaidimą ranka, kurį mačo arbitras paskyrė po VAR peržiūros. Po dviejų minučių Paulo Dybala perėmė kamuolį aikštės viduryje, nubėgo link varžovų vartų ir atliko puikų perdavimą C.Ronaldo, kuriam beliko pasiųsti kamuolį į tuščius vartus.

83-ąją minutę Ciro Immobile baudiniu rezultatą sušvelnino.

Po šio mačo C.Immobile ir C.Ronaldo yra įmušę po 30 įvarčių ir „Serie A“ snaiperių sąraše dalijasi 1-2 vietas.

Maža to, C.Ronaldo tapo pirmuoju žmogumi planetoje, kuris 50 ir daugiau įvarčių yra įmušęs visose trijose stipriausiose Europos lygose – „La Liga“, „Premier“ lygoje ir „Serie A“.

Jei jis užbaigs sezoną snaiperių klasifikacijos viršūnėje, tai irgi bus rekordinis pasiekimas. Tapti rezultatyviausiu žaidėju visuose trijuose stipriausiuose Europos šalių turnyruose iki šiol nėra pavykę niekam.

„Rekordai visada smagu, tačiau už viską svarbiausia yra pergalė. Esame fenomenali komanda ir tą šįkart įrodėme aikštėje“, – po mačo kalbėjo C.Ronaldo.

Likus keturiems turams iki čempionato pabaigos „Senoji Sinjora“ artimiausius persekiotojus Milano „Inter“ lenkia 8 taškais.

Antroje vietoje ilgą laiką žengęs ir rimtą konkurenciją „Juventus“ ekipai sudaręs Romos „Lazio“ po pandemijos pertraukos pasikeitė neatpažįstamai ir per penkis mačus sukrapštė vos tašką.

Priminsime, kad gruodį Romos klubas du kartus įveikė „Juventus“ ekipą – ir šalies čempionate, ir Italijos supertaurės mače.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas