Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

V.Čeburinas: „Nesiekiame bet kaip kuo daugiau primušti – norime kokybės“

A lygos lyderių Vilniaus „Žalgirio“ treneris Vladimiras Čeburinas po antros pergalės iš eilės keturių įvarčių skirtumu teigė, kad svarbu ne tik rezultatas švieslentėje, bet ir žaidimo turinys.
Vladimiras Čeburinas
Vladimiras Čeburinas / fkzalgiris.lt nuotr.

Sekmadienį prieš „Sūduvą“ žalgiriečiai pirmajame kėlinyje įmušė kartą, o po pertraukos pasižymėjo triskart, ir laimėjo 4:0.

„Pirmajame kėlinyje komandos žaidė kompaktiškiau. Suprantama, „Sūduva“ norėjo žaisti nuo gynybos, aukštais kamuoliais. Jie pasirinko tokį žaidimą. Pavyko padaryti gerų išėjimų į ataką. Buvo daug kovos, prarastų kamuolių. Antrajame kėlinyje atlikome pakeitimų, jis buvo produktyvesnis – pagal įvarčius ir sukurtas progas“, – kalbėjo V. Čeburinas.

Keturis įvarčius be atsako „Žalgiris“ pelnė ir savaitės viduryje dvikovoje prieš „Džiugą“.

„Keturi įvarčiai yra keturi. Bet svarbus ir pats žaidimo turinys. Mūsų susitarimai, plano išpildymas. Tai yra pirmoje vietoje. Žinoma, įmušti įvarčiai duoda rezultatą, dėl to labai malonu. Buvo daugiau progų, kurias reikėjo realizuoti. Mūsų tikslas – ne bet kaip kuo daugiau primušti. Siekiame kuo daugiau kokybiškai prieiti prie vartų ir sukurti progas“, – sakė treneris.

19-ojo gimtadienio dieną žaidęs puolėjas Romualdas Jansonas dėkojo komandos draugams už dovaną: „Gera išbėgti į aikštę per gimtadienį. Ačiū, kad komanda padovanojo pergalę. Esame gerame kelyje daug rungtynių iš eilės, gerame treniruočių cikle. Stengsimės taip ir toliau.“

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius