Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Čeburino žvaigždė žibėjo ir kitokiam amplua: išvirė legendomis apipintą plovą

Vilniaus „Žalgirio“ ištikimiausių sirgalių grupuotė „Pietu 4“ feisbuke pasidalijo įrašu apie tai, kad prieš kelias dienas bendruomenės nariai turėjo progą susitikti su komandos vyriausiuoju treneriu Vladimiru Čeburinu ir paskanauti jo „firminio“ patiekalo – plovo.
Vladimiras Čeburinas
Vladimiras Čeburinas / „Pietų 4“ nuotr.

„Vieną gražų birželio vakarą. Vienoje jaukioje Vilniaus vietoje. Pietų 4 turėjo galimybė iš labai labai arti susipažinti su legendomis apipintu Vladimiro Čeburino gaminamu plovu. Ir nors pirmu smuiku plovo gamyboje griežė treneris, griežtai prižiūrėdamas visus procesus, prie kurių prakaitavo tiek trenerio asistentai, tiek savanoriai. Jūs net neįsivaizduojat, kas pjaustė pomidorus!

Plovas nepadaromas per kelias minutes, o gaminant maistą visada atsiras minutėlė kita neoficialiam pokalbiui. Jų metu komandos vadovybė atsakė į daugeliui rūpimus klausimus. Kadangi pokalbiai vyko prie garuojančių kazanų buvo neoficialūs, tai laukime kol apie tai paskelbs oficialiai pats „Žalgiris“.

Išvirus plovą, komandos vadovybei kilo klausimas, o kodėl staiga tapo taip tylu. O tylu tapo todėl, kad bemaž šešios dešimtys žaliai baltų pasigardžiuodami ragavo, degustavo ir papildomai krovė į lėkštę plovą. Daug pagyrų ir padėkų už beprotiškai skanų plovą sulaukė treneris.

Ir mes dėkojame komandos vadovybei, idėjos sumanytojams, idėjos įgyvendintojams, visiems atėjusiems ir aišku VYR. VIRĖJUI VLADIMIRUI ČEBURINUI.

Pabaigai, ingredientai ir gamybos receptas: tai žinoma tik vyr. virėjui“, – šmaikščiai rašoma feisbuko įraše.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas