Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Varžosi tik su popiežiumi – Turinas pamišo dėl Cristiano Ronaldo

Turinas eina iš proto dėl naujausios žinios šalies futbolo padangėje. Į „Juventus“ atvyksta vienu geriausių pasaulio žaidėjų vadinamas Cristiano Ronaldo. Jo garbei jau kuriamas ledų skonis, picos, o dėl marškinėlių kovojama eilėse.
Turine jau pasklido Cristiano Ronaldo manija
Turine jau pasklido Cristiano Ronaldo manija / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Turino klubas už rekordinius 112 mln. eurų įsigijo C.Ronaldo iš Madrido „Real“ ir sudarė ketverių metų sutartį.

Portugalui dar net neatvykus į Turiną miesto verslininkai nesnaudžia ir gręžia viską ką įmanoma iš futbolo žvaigždės.

Turino širdyje įsikūrusios ledainės savininkas Leonardo La Porta jau sukūrė CR7 pavadintą ledų skonį. Vyras net nėra „Juventus“ gerbėjas, bet visada bando išnaudoti svarbius įvykius savo versle.

Tiesa, naujo ledų skonio nusipelno toli gražu ne visi. L.La Porta patikino, kad C.Ronaldo tik antrasis, kuriam teko tokia garbę. Pirmasis buvo popiežius, kuris 2015 metais lankėsi Turine.

„Naujo skonio ledų pardavimus pradėjau liepos 7 dieną, nes tada buvo kalbama, kad bus oficialiai paskelbta apie C.Ronaldo atvykimą. Idėją sugalvojau prieš savaitę ir teko atlikti tyrimus. Galiausiai nusprendėme naudoti portugališką likerį, kuris yra vyšnių skonio. Ledai sudaryti iš pieno, kremo, cukraus, miltų, likerio ir šokolado gabaliukų“, – apie C.Ronaldo garbei sukurtą skonį kalbėjo ledų ekspertas.

Tačiau jis tikrai ne vienintelis, siekiantis pasipelnyti iš futbolo žvaigždės atvykimo. Netoliese esantis picų restoranas jau pristatė CR7 picą. Restorano savininkai broliai Filippo ir Tommaso Crozaso yra dideli „Juventus“ gerbėjai.

Pica yra juodos ir baltos spalvos su sūriu ir alyvuogėmis, kurios sudaro septynetą. Tiesa, kaina per daug nesikandžioja – pica kainuoja 7 eurus, todėl klubo gerbėjai noriai ragauja C.Ronaldo garbei sukurtą patiekalą.

„Scanpix“/AP nuotr./Cristiano Ronaldo
„Scanpix“/AP nuotr./Cristiano Ronaldo

„Juventus“ gerbėjai vis dar negali patikėti, kad į Turiną atvyksta futbolo žvaigždė. Štai 37-erių Raimondo Livolsi išgirdęs pirmuosius gandus apie galimą perėjimą laikė tai visiška nesąmone.

Tačiau gandams virtus realybe, Turino klubo sirgalių kraujas verda – jie įsitikinę, kad Čempionų lyga jau praktiškai laimėta.

„Dabar jau niekam nėra šansų – nei Italijoje, nei Europoje. Čempionų lyga yra mūsų. Šimtu procentu“, – neabejodamas kalbėjo 59-erių mokytojas.

Turino klubas Italijos čempionatą laimėjo septynerius metus iš eilės, tačiau Čempionų lygoje netriumfavo nuo 1996 metų. Sirgaliai tikisi, kad su C.Ronaldo prakeiksmas bus baigtas.

Dabar jau niekam nėra šansų – nei Italijoje, nei Europoje. Čempionų lyga yra mūsų.

Oficiali Turino klubo parduotuvė Milane skaičiuoja, kad C.Ronaldo marškinėlius parduoda kas minutę. Prieš pirmadienio pristatymą iš šalia stadiono esančios parduotuvės visi marškinėliai jau buvo iššluoti.

Neabejojama, kad C.Ronaldo gyvenimas Turine turėtų patikti. Tiesa, tai tris kartus mažesnis miestas nei Madridas, bet čia netrūksta veiksmo.

Turine kalbinti sirgaliai pabrėžė, kad jie nemėgsta gatvėje pulti žaidėjų, todėl žvaigždei neturėtų būti sunku apsiprasti.

Tiesa, ne visi džiūgauja dėl portugalo atvykimo. „Fiat“ gamyklos darbuotojai streikuoja, kad šeima, valdanti automobilių gamintoją ir „Juventus“ klubą, švaistosi tokiais pinigais už futbolininką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas