Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Verkiančio gerbėjo iš Romos išlydėtas C.Immobile: „Tai viena sunkiausių dienų mano karjeroje“

„Tai viena sunkiausių dienų mano karjeroje“, – sako naują karjeros etapą pradedantis Ciro Immobile. Po aštuonerių metų, praleistų „Lazio“ klube, italų puolėjas, tikra „Serie A“ ikona, palieka Romą ir keliasi į Turkiją.
Ciro Immobile
Ciro Immobile / „Scanpix“ nuotr.

Jautri akimirka buvo užfiksuota oro uoste, kur vienas gerbėjas pasikūkčiodamas apkabino futbolininką lyg išvykstantį artimąjį.

Dabar tai jau oficialu: 34-erių C.Immobile artimiausius du sezonus atstovaus Stambulo „Bešiktaš“ ekipai.

„Tai viena sunkiausių dienų mano karjeroje. Po ilgų metų emocijų, pergalių, pralaimėjimų, pasiaukojimo ir bendrų džiaugsmų atėjo laikas atsisveikinti“, – Instagrame gerbėjams parašė C.Immobile.

„Kai pirmą kartą atvykau čia, jaunas ir kupinas svajonių, niekada negalėjau įsivaizduoti, koks gilus taps ryšys su šiais marškinėliais, su šiuo miestu ir, svarbiausia, su jumis. Jūs buvote mūsų dvyliktasis žaidėjas aikštėje, jėga, kuri stūmė mus įveikti sunkiausias kliūtis ir pasiekti gražiausias pergales.

Vis dar prisimenu, kai pirmą kartą apsivilkau šiuos marškinėlius. Mano širdis plakė taip greitai, tikėdamasi, kad sugebėsiu priversti jus didžiuotis. Nuo tada kiekvienos rungtynės, kiekviena treniruotė, kiekviena akimirka, praleista aikštėje, buvo skirta jums, nes žinau, kiek daug jums tai reiškė.

Dalijomės nepamirštamomis akimirkomis: sunkiai iškovotos pergalės, paskutinę minutę pelnyti įvarčiai, šlovingos naktys ir ašaros po pralaimėjimų. Kiekvieną akimirką jaučiau jūsų besąlygišką meilę ir palaikymą. Ir už tai esu be galo dėkingas.

Visada širdyje nešiosiuosi jūsų skanduotes, plojimus ir šilumą, kurią rodėte man kiekvienose rungtynėse. Jūs leidote man jaustis kaip namie, leidote jaustis kaip vienai didelei šeimai. Už tai niekada nenustosiu dėkoti.

„Scanpix“ nuotr./Ciro Immobile
„Scanpix“ nuotr./Ciro Immobile

Atsisveikinu su jumis pažadėdamas, kad ir kur gyvenimas mane nuvestų, dalis manęs visada bus čia, su jumis, tribūnose, sirgdama už šią komandą. Visada nešiosiu jus savo širdyje, kaip brangiausią brangakmenį. Ačiū tau už viską. Man buvo garbė ir privilegija būti jūsų kapitonu“, – žinutę pabaigė Ciro.

C.Immobile į „Lazio“ iš „Sevilla“ atvyko 2016 metais ir visuose turnyruose Romos ekipai pelnė 207 įvarčius.

2019-20 m. „Serie A“ sezone C.Immobile pelnė 36 įvarčius, pakartodamas lygos sezono rezultatyvumo rekordą.

Tais metais jis laimėjo Europos auksinio batelio apdovanojimą, kaip daugiausiai įvarčių pelnęs Europos aukščiausių lygų žaidėjas, ir tapo pirmuoju italu po Francesco Totti (2007 m.), pelniusiu šį titulą.

Rezultatyviausiu „Serie A“ žaidėju jis tapo keturis kartus, o bendrai yra septintas rezultatyviausias visų laikų „Serie A“ žaidėjas.

2021 metais su Italijos rinktine jis tapo Europos čempionu, turnyre pasižymėdamas dviem įvarčiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus