Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vieni A lygos lyderių užsispyrusius žemaičius pralaužė tik mačo pabaigoje

Lietuvos futbolo A lygoje prasidėjo 11-asis turas. Pirmajame jo mače „Panevėžys“ svečiuose tik mačo pabaigoje pralaužė Telšių „Džiugo“ gynybą ir laimėjo 2:0.
Supertaurė: Vilniaus „Žalgiris“ - „Panevėžys“
„Panevėžio“ žaidėjai / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Vieni čempionato lyderių, treniruojami Joao Martinso, žemaičių gynybą pralaužė tik 79-ąją minutę, kai po keitimo pasirodęs Ignas Kružikas uždirbo vienuolikos metrų baudinį, o jo realizuoti stojo Sebastianas Vasquezas.

Kolumbiečiui pirmuoju mėginimu pasižymėti nepavyko – smūgį atrėmė „Džiugo“ vartininkas Marius Paukštė, tačiau kamuolys atšoko atgal S.Vasquezui, kuris antruoju mėginimu jau neklydo ir išvedė „Panevėžį“ į priekį.

Po devynių minučių svečiai iš Aukštaitijos pergalę įtvirtino – į baudos aikštelę įsiveržęs taikliai mušė ganietis Jeffrey Sarpongas.

Tai – antroji pasiekta Panevėžio komandos pergalė prieš žemaičius, mat pirmąją tarpusavio akistatą panevėžiečiai laimėjo 1:0.

Pergalę iškovojęs „Panevėžys“ nutraukė dvejų nelaimėtų rungtynių seriją ir su 20 taškų per devynis susitikimus sugrįžo į antrąją vietą A lygoje. J.Martinso kariauną lenkia tik 22 taškus per tiek pat rungtynių turinti Marijampolės „Sūduva“ bei vieneriomis rungtynėmis daugiau žaidęs ir 22 taškus surinkęs „Kauno Žalgiris“.

„Džiugas“ su 10 taškų per 10 mačų yra šeštas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento