Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniaus futbolo savaitė: lyderiai nelaimi, bet lieka pirmi

15min pristato dar vieną Vilniaus futbolo mėgėjų pasaulio svarbiausių įvykių apžvalgą.
„Elektrėnų Versmė“ – „Kruša-Basica“ mačas
„Elektrėnų Versmė“ – „Kruša-Basica“ mačas / Sauliaus Čirbos nuotr.

III lyga. Turnyro lyderis „Ozas“ (12) patyrė antrąjį pralaimėjimą čempionate (0:1 nusileido Naujosios Vilnios „Granitui“), tačiau niekas iš konkurentų tuo pasinaudoti nesugebėjo ir pirmosios vietos neužėmė. Tokią galimybę turėję TEC (11) ir „Nerealas“ (10) sužaidė lygiosiomis 1:1, o „Aktas“ (10) pralaimėjo „Rotaliui“ 2:4.

IV lyga. „Elektrėnų Versmė“ (16) ir vėl turėjo gerokai pavargti, kad neprarastų taškų, tačiau vis dėlto 3:2 palaužė „Krušą-Basicą“. Antrąją vietą išsaugojo „Viesulas“ (15), 2:1 palaužęs „Salininkus“, o trečiąją – „Advoco-A komanda“ (10), išvykoje 1:0 palaužusi Kaišiadorių „Divendą“.

VIDEO: Viesulas 2 - 1 Salininkai

V lyga. Šio turnyro lyderė „Katastrofa“ (13) taip pat prarado taškus (0:0 su „Valčiūnais“), tačiau taip pat išsaugojo pirmąją vietą. Lyderius galėję pasivyti „Trakai“ (10) pralaimėjo „Žaibams-Vilčiai“ (10) net 2:5 ir dabar su dar dviem komandomis – tarpusavyje 2:2 sužaidusiais „Futbolo broliai-Railana“ ir „Granitu-2“ – dalinasi 3-6 vietas.

Antrąją poziciją susigrąžino „Ozo tapyrai“ (12), 2:1 palaužę „Tėvynęs Sąjungą“.

VI lyga. Šiame divizione, nebūdingai šio sezono Vilniaus futbolo lygoms, pergales iškovojo visas lyderių trejetas. „Vova“ (15), 6-ąjame ture 2:1 palaužė „Top Kickers“ ekipą, „Skaidiškės“ (13) 3:0 – Rūdiškių „Vėtrą“, o „Geležinis vilkas-PapildųPasaulis.lt“ (13) 5:3 – „Olandus“.

VIDEO: FK Vova 2:1 FK Top Kickers

VII lyga. Tuo metu Vilniaus futbolo mėgėjų pasaulio žemiausiame lygyje įsivyravo vienvaldystė. „Granitas-3“ (16) išvykoje 4:1 nugalėjo Maišiagalos „Arpą“ ir paliko už nugaros PILK (14) vaikinus, kurie turėjo tenkintis lygiosiomis 3:3 su „Viesulu-2“.

Trečiąją vietą turnyre toliau užima žurnalistų „Pressas“ (13), šį kartą 3:0 nugalėjęs „Pabradę-2“.

SFL taurė. Vilniaus regiono futbolo taurės turnyre šią savaitę atkakliausia 1/16 finalo kova vyko tarp dviejų V lygos atstovų – „Lentvario“ ir „Tėvynės Sąjungos“. Pagrindinis rungtynių laikas baigėsi 4:4, o 11 m baudinių serijoje 5:4 nugalėjo politikai.

Tarp kitų rungtynių galima išskirti itin skirtingus Kalvelių komandų likimus. „Ave.Ko.“ pagrindinė komanda net 9:1 įveikė PILK, o štai „Ave.Ko.-2“ net 0:13 nusileido „Naujiesiems Verkiams“.

Įmonių lygos taurė. Verslo kompanijų futbolo ekipos sezoną užbaigė taurės turnyru, kuriame dalyvavo 6 komandos. Šį kartą sėkmė lydėjo „OlyBet“ ekipą, kuri pusfinalyje 2:1 nugalėjo „LT advokatūrą“, o finale 1:0 palaužė IKEA komandą.

Senjorai (45+). 45 metų ir vyresnių futbolo entuziastų varžybose sužaisti 3 ir 4 turų mačai. Po jų pirmąsias vietas dalinasi po 12 taškų turinčios „Delintros“ ir „Dangų centro“ komandos. Pirmoji 3:0 įveikė „Zebrus“ ir 7:1 – „Divendą“, o antrieji 3:0 – „Divendą“ ir 1:0 – „Zebrus“.

Trečiąją vietą užima „Nerealas“ (10), 3:0 įveikęs „Medžiai Old Boys“, bet sužaidęs 1:1 su „Granitu“.

Aukštaitijos senjorai. Ir toliau turnyre pergalingai žengia „Prelegentai“, laimėje jau 5-ąsias rungtynes. Šį kartą vilniečiai 2:1 nugalėjo trečiąją vietą užimančius Alytaus „Dainavos senjorus“ (7), nors jau 3 min. praleido įvartį po Martyno Biržinio smūgio. Įvykius kita linkme pakeitė dviejų puikiai žinomų futbolininkų – Gražvydo Mikulėno ir Ramūno Radavičiaus – taiklūs smūgiai į alytiškių vartus.

VIDEO: Prelegentai 2 - 1 Dainavos Senjorai

Daugiau apie Vilniaus regiono futbolą galima sužinoti tinklalapyje vilniausfutbolas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas