Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniaus REO strategas Stasys Baranauskas: „Turime pagaliau laimėti“

Vyriausiasis Vilniaus futbolo klubo REO treneris Stasys Baranauskas neabejoja, kad šeštadienio A lygos rungtynės su „Šiaulių“ futbolo klubu bus sunkios, tačiau tikisi, kad vilniečiai išbris iš nesėkmių ruožo.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Rungtynės svarbios abiem komandoms. Ir mums, ir šiauliečiams reikia pergalės, norint atsigauti psichologiškai, įgyti pasitikėjimo savo jėgomis“, – prieš rungtynes sakė S.Baranauskas.

Pasak jo, „Šiauliai“ yra pajėgi komanda, kasmet demonstruojanti solidžius rezultatus. Todėl su jais reikia žaisti labai atidžiai – stengtis apsiginti be klaidų ir išnaudoti progas puolant.

„Nepaisant to, kad mačo favoritai yra „Šiauliai“, mes turime pagaliau laimėti. Pastarųjų rungtynių su „Ekranu“ mūsų rodytas žaidimas nuteikia optimistiškai. Noriu, kad mūsų vyrai pagaliau pajustų, kad jie gali laimėti“, – sakė S.Baranauskas.

Optimistiškai trenerį nuteikia ir tai, jog visi REO žaidėjai yra sveiki ir pasirengę kovai.

„Šiauliai“ šį sezoną kolkas yra iškovoję dvi pergales ir patyrę tris pralaimėjimus. Verta pažymėti, kad po dviejų pergalingų pirmų mačų „Šiaulių“ ekipa papuolė į duobę ir patyrė tris pralaimėjimus iš eilės. Tuo tarpu REO komanda per pastarasias penkias A lygos rungtynes dar nepatyrė pergalės džiaugsmo ir tenkinosi dviem lygiosiomis.

Šiuo metu „Šiauliai“ su 6 taškais turnyrinėje lentelėje dalinasi 5-7 vietas su taip pat po šešis taškus surinkusiais „Tauro“ bei „Dainavos“ futbolininkais. Savo ruožtu REO dalijasi paskutines dvi (9-10) vietas su Garždų „Banga“. Abi ekipos turi po du taškus.

„Šiauliai“ vyr. treneris Deivis Kančelskis kalbėjo: „ Svarbiausia dabar yra atsistatyti psichologiškai. REO yra įdomi komanda ir patirtis byloja, kad neįvertinus varžovo galima būti skaudžiai nubaustam, tad į kovą eisime susikoncentravę. Po praeitų varžybų buvo rimtas pokalbis su vyrais ir išvados yra padarytos. Pagaliau po traumos prie komandos turėtų prisijungti ir L.Rimavičius su E. Jasaičiu“.

Rungtynės „Sportimos“ manieže Vilniuje šeštadienį prasidės 19 val. 30 min. Įėjimas – nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas