Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Vilniuje oficialiai atidaromas naujas stadionas

Neseniai Lietuvos policija pilnai atnaujino Kalnų parko stadioną. Štai jau artėjantį penktadienį kiekvienas norintis gali apsilankyti ir pamatyti, kaip atrodo modernus stadionas. Kalnų parke vyks atidarymo šventė.
Kalnų parko stadionas
Kalnų parko stadionas / „Lietuvos policija“ nuotr.
Temos: 1 Kalnų parkas

Rekonstrukcijos metu buvo pilnai atnaujintos tribūnos, įrengtas apšvietimas, atnaujinti bėgimo takai ir lauko treniruokliai, dirbtinė žolės danga. Į atnaujinimo darbus buvo įtraukti ir kiti, ne mažiau svarbūs darbai: stovėjimo aikštelės asfaltavimas, apželdinimas, tvorų keitimas ir kiti.

„Jau šį penktadienį, birželio 7 d. 10 val. visus norinčius kviečiame atvykti į iškilmingą stadiono atidarymo renginį. Draugiškas rungtynes žais Lietuvos policijos rinktinė prieš FK „Prelegentai”. Po rungtynių visus vaišinsime gardžia koše. Lauksime jūsų naujame stadione, T.Kosciuškos g. 7, Vilniuje”, – rašoma policijos feisbuko įraše.

Kaip ir iki šiol, stadionu galės naudotis ne tik policijos pareigūnai, bet ir visi norintys.

Lietuvos policija informuoja, kad atvykimas į stadioną galimas tik viešuoju transportu arba pėsčiomis.

Kalnų parko stadionas tai yra bene seniausias miesto stadionas, įrengtas dar 1925 metais. Beje, stadiono atidarymo šventėje dalyvavo pats Juzefas Pilsudskis. Jis pats sužaidė ir pradėjo pirmas rungtynes, kurios davė pradžią Kalnų parko stadiono gyvavimui.

Anksčiau šis statinys vadinosi „Dinamo“ stadionu, vėliau pervadintas Vidaus reikalų ministerijos stadionu. Šiandien Kalnų parko stadionas priklauso Policijos departamentui.

Rekonstrukcija Kalnų parko stadione prasidėjo dar 2020 metais. Atnaujinimo darbus anksčiau buvo planuota užbaigti dar 2022 metų pabaigoje, tačiau rekonstrukcijos pabaiga vėlavo daugiau nei pusmečiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius