Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vis dėlto Ronaldo

„Manchester United“ puolėjas Cristiano Ronaldo bus paskelbtas geriausiu šių metų Europos futbolininku pagal žurnalo „France Football“ versiją. Apie tai, remdamasis savais šaltiniais pranešą britų dienraštis „Sun“.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šio leidinio duomenimis, penktadienį Mančesteryje futbolininkas dalyvavo foto sesijoje su „Auksiniu Kamuoliu“ – būtent taip vadinasi trofėjus, kuris įteikiamas laureatui. C.Ronaldo taps pirmuoju „Manchester United“ futbolininku, gavusiu šį trofėjų per paskutiniuosius 40 metų. Tuomet geriausiu Europoje buvo propažintas G.Bestas.

Praėjusiais metais „Auksinis Kamuolį“ virš savo galvos kėlė AC „Milan“ ekipos brazilas Kaka, o 2006-ais metais – italas Fabio Cannavaro.

C.Ronaldo kandidatūrą viešai palaikė ir pagrindinis jo konkurentas argentinietis Lionelis Messi. Jo teigimu, portugalas „Auksinį Kamuolį“ gaus pelnytai, kadangi laimėjo Čempionų Lygą bei Anglijos čempionatą.

Šiais metais C.Ronaldo jau apdovanotas „Auksiniu Bateliu“, kaip geriausias Europos snaiperis. Praėjusiame sezone jis viso pasižymėjo 42 kartus.

L.Messi nuomonę palaikė ir „Manchester City“ bei razilijos rinktinės puolėjas Robinho. Be to, šis futbolininkas mano, kad C.Ronaldo taprs geriausdiu ir FIFA metų futbolininko rinkimuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai