Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vokietijos Supertaurė – nuo 37 min. mažumoje žaidusių čempionų rankose

Vokietijos Supertaurę iškovojo pastarojo sezono čempionai ir šalies taurės laimėtojai Lėverkuzeno „Bayer“ futbolininkai, dvikovos su „Stuttgart“ pagrindinį laiką baigę lygiosiomis 2:2 (1:1), o baudinių serijoje nugalėję 4:3.
Lėverkuzeno „Bayer“.
Lėverkuzeno „Bayer“. / IMAGO/osnapix nuotr.

Pirmą kartą nuo 2011 metų rungtynėse dėl Vokietijos Supertaurės nedalyvavo Miuncheno „Bayern“, o „Bayer“ susitiko su antrąją vietą šalies čempionate užėmusiu „Stuttgart“.

Lėverkuzene rungtynės prasidėjo labai gyvai, o komandos greitai apsikeitė įvarčiais. 11 min. „Bayer“ į priekį išvedė Victoras Boniface'as, bet 15 min. savo taikliu smūgiu atsakė Enzo Milott.

Pirmojo kėlinio pabaigoje šeimininkų padėtis stipriai komplikavosi, nes iš aikštės buvo pašalintas Martinas Terrier.

Kiekybine persvara Štutgarto ekipa pasinaudojo 63 min., kai įvartį pelnė vos prieš keletą akimirkų į aikštę po keitimo žengęs Denizas Undavas.

„Bayer“ net ir tokioje situacijoje pademonstravo charakterį, kuris visus žavėjo praeitame sezone, kai komanda rungtynių pabaigose kaskart išsigelbėdavo nuo vis grėsdavusių pralaimėjimų. Šį kartą Patrikas Schickas kamuolį į „Stuttgart“ vartus įmušė 88 min. ir pasiuntė komandas į baudinių seriją.

Joje Lėverkuzeno ekipa sėkmingai atliko visos 4 pirmuosius bandymus, o Štutgarto futbolininkai suklydo dukart ir „Bayer“ laimėjo šią futbolo loteriją 4:3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas