Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Xavi pergalingai debiutavo prie „Barcelona“ klubo vairo

Pirmasis naujuoju „Barcelona“ klubo vairininku paskirto Xavi blynas vyriausiojo trenerio poste neprisvilo. Ispanijos „La Liga“ pirmenybių 14-ajame ture katalonai 1:0 susitvarkė su to paties miesto „Espanyol“ futbolininkais.
Xavi
Xavi / „Scanpix“ nuotr.

Legendinis „Barcos“ klubo saugas iš karto ėmėsi drąsaus sprendimo ir į startinę vienuolikę metė 17-metį Iliasą Akhomachą, kuriam tai buvo debiutas pagrindinėje komandoje.

„Camp Nou“ šeimininkai pirmajame kėlinyje dominavo ir net 70 proc. laiko kontroliavo kamuolį, bet išsiveržti į priekį nesugebėjo.

Visgi po pertraukos Xavi kariaunai atsidaryti įvarčių sąskaitą užteko keleto minučių – Memphis Depay'us baudinį uždirbo ir pats jį 48-ąją minutę ir realizavo.

Susitikimo pabaigoje „Barca“ kiek atleido vadeles ir vos už tai brangiai nesumokėjo. Tuo tarpu svečiams pritrūko ir fortūnos – net du „Espanyol“ puolėjo Raulio de Tomaso smūgiuoti kamuoliai atsimušė į virpstą.

„Barcelona“ pergalės Ispanijos pirmenybėse nebuvo iškovojusi pastaruosius keturis turus. Po šio susitikimo katalonai su 20 taškų pakilo į šeštą „La Liga“ poziciją.

„Espanyol“ (17 tšk.) yra 11-ti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas