Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Yaya Toure: „Robino Van Persie įvartis buvo kaip „durklas į širdį“

„Manchester City“ futbolo klubo saugas Yaya Toure po pralaimėto Mančesterio derbio pripažino, jog vėlyvas varžovų įvartis buvo skausmingas, tačiau tai padarys juos stipresniais.
Yaya Toure
Yaya Toure / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Priminsime, kad vakar „City“ mače atslikinėjo 0-2, tačiau didelėmis pastangomis įmušė du įvarčius, bet jau einant pridėtam laikui prarado ir tą vieną tašką – Robino Van Persie baudos smūgis atnešė pergalę „Manchester United“ ekipai.

Tačiaus „mėlynųjų“ įvarčio autorius Y.Toure teigia, kad dabar ne laikas savęs gailėtis, o svarbu save suimti į rankas.

„Šis pralaimėjimas mus padaro daug labiau nusiteikusius laimėti. Mes esame kieti vyrukai, ir kai pasidaro sunku, tada ir surandi tuos „kietus vyrukus“, – kalbėjo jis.

„Praeiti metai buvo fantastiški. Bet turime pamiršti ką padarėme praeityje. Turime suprasti, jog kartais turime ir blogą laikotarpį. Kai esi aukščiausiose pozicijose, visi nori tave nuversti. Turime būti stipresni, ir dirbti daugiau, tam, kad viską sugrąžinti.“

„Van Persie buvo durklo kirtis į širdį – tai tikrai neįtikėtina. Mes tikėjomes, kad laimėsime, kai išlyginome rezultatą, bet čia išlindo „United“ patirtis.“

„Žinoma, tai buvo nuostabus mačas fanams. Štai dėl ko aš mėgstu „Premier“ lyga, nes tai yra stipriausia lyga pasaulyje“, – baigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas