Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ypatingojo neapgausi: J.Mourinho išsiaiškino gudrią makedonų klastą

Londono „Tottenham Hotspur“ klubas peršoko Tetovo „Shkendija“ komandos barjerą UEFA Europos lygos atrankoje, bet kas žino, koks būtų rezultatas, jeigu ne Jose Mourinho ir jo komandos vartininkų suprasta makedonų gudrybė prieš rungtynes.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Instagram“ nuotr.

Šiaurės Londono komanda nacionaliniame Šiaurės Makedonijos stadione laimėjo 3:1 ir žengė į lemiamą ketvirtąjį atrankos etapą.

Prieš pat rungtynes stadione teko atlikti neįprastą procedūrą – buvo keičiami vartai. Pasirodo, to priežastis – per maži jų matmenys.

„Prieš rungtynes mūsų vartininkas Joe Hartas man pasakė, kad vartai yra per maži. Nuėjau pažiūrėti ir supratau, kad tai tiesa, – po mačo sakė portugalas. – Vartininkai vartuose praleidžia visą laiką, tad jie tikrai tą pastebi. Aš iš karto supratau, jog kažkas negerai, ir nuėjau pas UEFA delegatą. Pasirodo, vartai buvo 5 cm per žemi. Paprašėme, kad jie būtų pakeisti į taisykles atitinkančius vartus.“

Įprastų vartų aukštis siekia 244 cm, o makedonų stadione jie buvo tik 239 cm aukščio.

Išsiaiškinę varžovų gudrybę, „Tottenham“ futbolininkai pasiekė nelengvą pergalę. Anksti šią komandą į priekį išvedė Erikas Lamela, bet šeimininkai 55-ąją minutę išlygino rezultatą.

Galiausiai, pergalę Londono klubui išplėšė komandos lyderių Son Heung-mino ir Harry Kane'o 70 ir 79 minutėmis pasiekti įvarčiai.

Po rungtynių J.Mourinho neužmiršo prieš jas nutikusio incidento ir pasidarė nuotrauką prie per žemų vartų. Progos įsiamžinti nuskambėjusių vartų fone nepraleido ir pagrindinis „Tottenham“ vartininkas Hugo Llorisas.

„Maniau, kad paaugau, bet tada supratau, kad vartai buvo 5 cm per žemi“, – juokaudamas instagrame rašė J.Mourinho.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai